Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - !!!...basık motorla viraj...!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

!!!...basık motorla viraj...!!!

!!!...basık motorla viraj...!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: !!!...basık motorla viraj...!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Sitemizin saglamış oldugu en güzel paylaşımlar biliyoruzki bilgi paylaşımı ve burdada bir çok benim gibi yetenek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum söz konusu olunca ee haliyle bilgi alış verişinde fayda var Gülümsüyorum
şimdi fazla uzatmadan konuya geçeyim bir cogumuzun bildigi üzere ben drag yarışı yapmaktayım ve motorum sıfıra sıfır altına kısa mallboro paketi bile sıgmayacak şekilde basık, geçenlerde bişeyin farkına vardım mehmet usta ile drag için hazırlanmış motorlarımızla yaklaşık bi 50 km virajlı yol yaptık ve bana sanki söyle geldi basık motorla viraj daha kontrollü gibi yani standart halinden daha etkili gibi geldi ama benim gözümde bu tamamen saçmalık ama sanki o hissi aldım yada uzun süre standart motora binmemenin etkisi olsa gerek ama şuda bi gercek limitleri zorlamadan biraz daha temkinli bi şekilde kullanımda olan bi his oluştu bizde Bravo
peki bilgisi olan arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim sizin fikriniz nedir ? ? hepinize şimdiden teşekkürler Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fikirleri bekliyoruz

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şincik şöyle oluyor Çok gülüyorum

kıyaslaman süper kısa malbora paketi Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

ilahi abim ya

altçak motorlar arabalar virajlara daha yatkın oldugunu söyliyorlar bu bir gerçek olsa gerenk Göz kırpıyorum Bravo

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e baısk motor rüzgarı altına daha az alıcağı için bence süper viraj yapar

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit evvela cümlelerime başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki sen bi izlenim yaptıysan ve bu kanıya vardıysan biz anlarızki bu kesin doğrudur diye devam ederken cümleyede başlamış oldum hatta başlamakla kalmayıp giriş-gelişme-sonuç olarak cümleyi bitirmiş bulunmaktayım,yine tekrarlıyorum doğru bir izlenim...Süpersin harikasın muhteşemsin one number sin Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, tek bişey merak ettim uzun marlboro paketi denedinmi Halit Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, abi kısa içiyorumya Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.07.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit numberone sen ne dersen o Bravo Bravo Bravo

En son gumusok tarafından 05.07.2008 - 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gumusok, hasan Gülümsüyorum Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

En son zxrhalit tarafından 05.07.2008 - 16:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sirinbaba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru be halit epeydir standart motora binmedin Dil çıkarıyorum Şimdi bunu denediğine göre motorun şanzımanını hallettin demektir Hızlı dragçı Alkışlıyorum
Bak Ömer yanımda allah ona sabırlar verssin.. OK
Başa dön
sirinbaba Çevrimdışı sirinbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sirinbaba, abi hallettik hallettik Göz kırpıyorum cok selamlar mehmet abicim ömer abime aksam standart onun hayabusasına binice tabi yarında dahil o zaman anlıcam farkı Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
sirinbaba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer motoru alabileceğini söylüyor hayabusayı Bravo ama baya zorlanacakmışın Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
sirinbaba Çevrimdışı sirinbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sirinbaba, abi evet ya cok agır bi makine sonucta ne yapalım artık zorlancaz kullanmakta ama hehehe Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bende arkanızdan geliyordum süperdiniz... Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal