Tarih: 05.07.2008 - 21:02 Mesaj konusu: Aman Tanrım Yalnız motor kullanmak çok sıkıcı
Yaz sebebiyle herkes İstanbul dışında.Tek başıma çıktım dolaştım.Ama bir süre sonra canım sıkıldı.Aman Tanrım yoksa artık zevk almıyor muyum motor kullanmaktan.Olamaz,olmamalı...diye düşünen var mı benim gibi?
gundelfingen, gece serinliğinde gezeceksin yazın ortası bu sıcak havada alttan gelen sıcakla beraber çekilmiyo trafikte sıkışınca hemde hiç çekilmiyor _________________
Tarih: 05.07.2008 - 21:10 Mesaj konusu:
gundelfingen, bence yalnızlık dokunmuş,motor değil _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
gundelfingen, ben motoru kolay kolay bırakamam yanlız gezmek te güzeldir aslında _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
gundelfingen, sen o zaman bu arkadaş eş dost bulma programlarına başvur usta kısmet belkı motor hastası bır hatun cıkar da sende yanlız dınlemezsın eksoz sesının o buyuleyıcı namesını _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
2-3 motur olunca daha zewkli oluyor ...beraber gezinmek.
hatun arkada agırlık yapar yahuuu...
Aynen aynen ağırlık yapar.Hem acırım ben motorcuğuma.İki kelam muhabbet etmek ve beraber gazlamak daha zevkli bence.Hoş,hatun olayına girsek de fena olmaz hani.mümkünse motoru olsun ama
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız