Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 05.07.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
jet jetttt _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
bu verıcekler içimizden birine hediye olarak. sıkıysa git kasko yaptır
normal 1000cc nın 5,000ytl civarı bunun ne olur hiç belli değil.
bu arada alet o kadar güzel foto çekilmişki,resmen hayran bırakıyor.
neyse ben sayısal kuponlarımı yatırmaya gideyim
Tarih: 05.07.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
zzzzzz, keşke herkes senin gibi 3/1 ini alsa can feda freddy_, dün taksim semalarında sürtüodunuz pardon geziodunuz _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
@..(L)ON(e)LY RideR..@
En son kdrygz tarafından 05.07.2008 - 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kdrygz, aslında taksim e iniş yapmıştık ehehehe inilen yer belli..ama millet bu hafta sonu denize kaçtı ben evde kaldım,mecburen taksim taksim _________________
Tarih: 05.07.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
freddy_, transporter kurye olayına girmişiniz hızlı kurye Düşünsenize +300 le giden bir pakedin içinde ne varsa yer değiştirir _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 05.07.2008 - 22:28 Mesaj konusu:
Fazla görülen bir motor değil, bunun için bu kadar güzel geliyor insanlara R1'ede bu fiyatı verseler bu şekilde görüldüğü yerde vay vay vay çekerdik. Motor güzel ama fiyatı
Tarih: 05.07.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
Bu adam Amerikanin California eyaletinden yani amerikanın en zengin köşelerinden...
Aslinda ben cok gördüm böyle internetde arabalarini gösteren amerikan zenginlerden ama SS motorsiklet süren zengin çok az.... onun icin adama bravo! _________________ Yılın Videosu
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 07.07.2008 - 03:13 Mesaj konusu:
Asagiya ekledigim videoda SRAD-HAN'in da onceden dedigi gibi adam hangi parcayi saysa ardina "Moto GP versiyonundakinin tamamen aynisi" ibaresini ekliyor.
MCN testi oncesi, Ducati, 3 saat boyunca motoru anlatmis test pilotlarina.
Sasi ve grenajlar Moto GP versiyonuyla tamamen ayni. Grenajlar tamamiyle karbon fiber. Fiyatin $75,000 olmasinin ana sebeplerinden biri bu olsa gerek.
Motorun mimarisi Moto GP versiyonuyla tamamen ayni. V4, 16 supap, krankta 200 HP.
Magnezyum jantlar. Garip olan bir sey... On jant 17 inch, arka jant 16 inch. Adam da cadde motorlari acisindan alisilmisin disinda bir sey diye vurguluyor bunu videoda.
Gosterge de Moto GP'dekiyle tamamen ayni.
Frenler ayni sekilde.
Kuyrukta sicaga dayanikli olmasi acisindan karbon fiber ve seramik kullanilmis.
Adamin surus sonrasinda ozellikle dikkati cektigi kisim sasinin fazlasiyla rijit olusu. Surusun, Moto GP motorundan kesinlikle bir farki yok diye bastira bastira soyluyor. Ve son olarak: "Amatorler icin degil, kesinlikle profesyonel suruculer icin uretilmis profesyonel bir sportbike" diyor.
YouTube kullanamayan kullanicilar icin video ismi;
Ducati Desmosedici RR: The Full Report
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız