Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayırlı olsun.. İlk kazamı yaptım :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayırlı olsun.. İlk kazamı yaptım :(

Hayırlı olsun.. İlk kazamı yaptım :(
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mecidiyeköy

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Hayırlı olsun.. İlk kazamı yaptım :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kendi adıma hayırlı uğurlu olsun diorum bugün 1.5 aylık motorumla ilk kazamı yaptım Üzgünüm
Nişantaşından Halaskargazi caddesine dönerken havanın kararmış olmasınında etkisiyle birikmiş suyu görmedim tam dönerken bi anda artçımla kendimizi yerde bulduk.. İstemiyorum
Allahtan ne bende nede motorda önemli bi hasar yok ufak çiziklerle sıyrıklarla atlattık. Ama tahmin edersinizki moral olarak çöktüm özgüven sıfır Beğenmedim Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzias, çok geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olur böyle ilk kazadan sonra.Ama emin ol bundan sonra kaza yapman çok zorlaşacak.Çünkü artık daha temkinli ve dikkatli olacaksın farkında olmadan.Moralini bozma,hatanı kabullen ve daha dikkatli ol.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzias, sen bu kadar kucuk kaza ıle ozguvenını yıtırdıysen bu ıs yurumez Gülümsüyorum
kaza yapmayan motorcu mu var sankı takma kafana gecmıs olsun..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İlk kazalar böyledir. Ama tecrübe kazanmanın bir parçasıdır.
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

prnssesra, çok teşekkür ederim!
gundelfingen, haklısın düşe kalka öğrenicez tecrübe kazanıcaz. Çok şükür ki önemli sayılacak bi hasar yok ama işte yinede insan üzülüo elde olmadan İstemiyorum
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rica ederim Allah daha kötüsünden korussun
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardesım..ben yaptıgım kazalarda omzumu,kırdım dizim dağıldı..kaburgam kırıldı..ama hala tepesındeyım.yılmak yok Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, çok teşekkürler.
prnssesra, Allah hepimizi beterlerinden korur inşallah.
ugrcn, çok sağol..
loriss, çok teşekkür ederim. Sanada geçmiş olsun.
Bu arada üzerimde sadece tshirt eldiven ve kask vardı belki bi mont olsa o çiziklerde olmicaktı hemen mont bakıcam kendime! İyi fikir
Ayrıca eldivenide almıştım ama hava sıcak diye takmıodum denemek için ilk kez taktım ve böyle bişey oldu. Eldiven olmasa belki elimden de yara alıcaktım korumaların öneminide çok iyi anladım bugün. Bir müsibet hakikaten bin nasihatten iyi galba...
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzias, küçükken bisiklet kullanmışsındır.bol bol düşerdim ben.dizlerimde her zaman kabuk olurdu hey allahım ya ne günlerdi Çok gülüyorum
bence böle bişi farzet ve rahat ol..düşmeyle bişi olmaz gazan mübarek olsun Gülümsüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tedbundy
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok Gecmıs Olsun..Motorun Neydı Acaba??
Başa dön
Tedbundy Çevrimdışı Tedbundy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorculuk öle bişeyki...

kolumu ve bacağımı kırdım hayla motora biniyorum

gecmiş olsun

bişey olmamış ya

ne demişler kaza yapmayan kimse kaza yapmaya çok yakındır
metzias
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, çok haklısın bende bugüne kadar hep bisiklet üstündeydim sürmeside düşmeside eğlenceliydi ne günlerdi bee Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Tedbundy, teşekkür ederim. Motorum An 125
motodrift, çok sağol dediğin söz çok doğru neyin nerden geliceği hiçbi zaman belli olmuyo bunların hepsi tecrübe kazandırıo insana Bravo
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzias, Geçmiş oılsun zarar ziyansız atlatmanıza sevindim bence öz güvenin kısa sürede eskisi gibi olacaktır Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal