Tarih: 11.01.2008 - 01:27 Mesaj konusu:
tereddüt bile etme ömrü diğer lastiklere gore biraz kısa ama yol tutuşuna üstüne yok derim adeta yapışır teker yapmaktadada birebirdir asfalt üzerindeki hışırtısından anlayabilirsin bunu üstüne tanımam şuan için M3 doğru karar _________________
MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Tarih: 16.02.2008 - 16:58 Mesaj konusu:
arkadaşlar sizlerin yorumlarınızdan yola çıkarak MPP 2CT 180 arka lastik aldım.daha önce de duymuştum bu lastiğin güzel olduğunu.henüz deneme fırsatım olmadı ama denediğimde kendi yorumlarımı da yazıcam.inşallah iyi bişey yapmışımdır M3le 2ct arasında çok kaldım ama 2ct tercih ettim.
Tarih: 18.02.2008 - 18:53 Mesaj konusu:
bugun buz motoru aradım fiyatlarda baya bi indirim olmuş şok denecek bi şekilde pilt power 2ct ön arka 180 arka 120 ön takımı 600ytl m3 takacaktım varzgeçtim ct 2 takacagım
Tarih: 18.02.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
ben sadece arkayı 346ytlye aldım ama takım alsam daha da indirim yapacaklardı.ön ihtiyacım olmadığı için almadım.lastiği taksamda bu havada kullanacağımı sanmıyorum kar var ama çok yumuşak olduğu belli.2 sezon çıkarmaz gibi geldi bana ama güvenli olsunda 1 sezon gitsin daha iyi.
METZELER ALICAK ARKADASA EN YAKIN TAVSIYE BENDEN 5OOKM OLDU LASTIK ALALI DESENINDEN BASKA HICBIRSEYE YARAMAZ LASTIGIMDE KOPMA OLDU GARANTIYE GONDERDIM KABUL OLUNMADI ANI FREN KIZAKLAMSINDAN OLMUSTUR DENDI VE VERDIGIM 260 EURO HAVAYA GITTI 5 PARA ETMEZ HIZMET...
Tarih: 05.07.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
Metzeler Z6 arka lastigi taktirdim,eski Continental contiforce a karşi cok daha iyi oldugunu farkettim.
Zaten bir kac hayabusacida kullaniyor baya mutlular lastiklen.
M3 biraz daha iyi galiba,ama daha cabuk eskiyor duyduguma göre. _________________ Yılın Videosu
METZELER ALICAK ARKADASA EN YAKIN TAVSIYE BENDEN 5OOKM OLDU LASTIK ALALI DESENINDEN BASKA HICBIRSEYE YARAMAZ LASTIGIMDE KOPMA OLDU GARANTIYE GONDERDIM KABUL OLUNMADI ANI FREN KIZAKLAMSINDAN OLMUSTUR DENDI VE VERDIGIM 260 EURO HAVAYA GITTI 5 PARA ETMEZ HIZMET...
_________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 06.07.2008 - 01:16 Mesaj konusu:
fatihtas demiş ki:
böyle birşeyi ilk defa duydum
bende yakşalık 6.000 km'dir M3 kullanıyorum ve son derece memnunum yol tutuşundan,virajlarından ve fren mesafesinden. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız