Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru

Metzeler M3 kullanan arkadaslara soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 11.01.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tereddüt bile etme ömrü diğer lastiklere gore biraz kısa ama yol tutuşuna üstüne yok derim adeta yapışır teker yapmaktadada birebirdir Gülümsüyorum asfalt üzerindeki hışırtısından anlayabilirsin bunu üstüne tanımam şuan için M3 doğru karar Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.02.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizlerin yorumlarınızdan yola çıkarak MPP 2CT 180 arka lastik aldım.daha önce de duymuştum bu lastiğin güzel olduğunu.henüz deneme fırsatım olmadı ama denediğimde kendi yorumlarımı da yazıcam.inşallah iyi bişey yapmışımdır M3le 2ct arasında çok kaldım ama 2ct tercih ettim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çabuk tükenmesi haric metzeller m3 süper bır lastık ama pırellı dıablo corsa 3 ınanılmaz bır lastık yurtdısından yenı getırttık tek kelıme soylemek yeterlı mükemmel
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim R6ımda ön arka M3 var daha 3 haftadır kullanıyorum virajlarda çok iyi frende de güzel ama ortak kanaat çabuk bitiyor...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 18.02.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun buz motoru aradım fiyatlarda baya bi indirim olmuş şok denecek bi şekilde pilt power 2ct ön arka 180 arka 120 ön takımı 600ytl Bravo m3 takacaktım varzgeçtim ct 2 takacagım
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, fuarda daha da düşecek bence bekle biz 5-6 çift alacaz topluca Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.02.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sadece arkayı 346ytlye aldım ama takım alsam daha da indirim yapacaklardı.ön ihtiyacım olmadığı için almadım.lastiği taksamda bu havada kullanacağımı sanmıyorum kar var ama çok yumuşak olduğu belli.2 sezon çıkarmaz gibi geldi bana ama güvenli olsunda 1 sezon gitsin daha iyi.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
fatihtas
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

METZELER ALICAK ARKADASA EN YAKIN TAVSIYE BENDEN 5OOKM OLDU LASTIK ALALI DESENINDEN BASKA HICBIRSEYE YARAMAZ LASTIGIMDE KOPMA OLDU GARANTIYE GONDERDIM KABUL OLUNMADI ANI FREN KIZAKLAMSINDAN OLMUSTUR DENDI VE VERDIGIM 260 EURO HAVAYA GITTI 5 PARA ETMEZ HIZMET...
Başa dön
fatihtas Çevrimdışı fatihtas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.06.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 Şok oldum
al bende de okadar
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 05.07.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metzeler Z6 arka lastigi taktirdim,eski Continental contiforce a karşi cok daha iyi oldugunu farkettim.
Zaten bir kac hayabusacida kullaniyor baya mutlular lastiklen.
M3 biraz daha iyi galiba,ama daha cabuk eskiyor duyduguma göre.
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 05.07.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

METZELER ALICAK ARKADASA EN YAKIN TAVSIYE BENDEN 5OOKM OLDU LASTIK ALALI DESENINDEN BASKA HICBIRSEYE YARAMAZ LASTIGIMDE KOPMA OLDU GARANTIYE GONDERDIM KABUL OLUNMADI ANI FREN KIZAKLAMSINDAN OLMUSTUR DENDI VE VERDIGIM 260 EURO HAVAYA GITTI 5 PARA ETMEZ HIZMET...

Şok oldum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 05.07.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

LASTIGIMDE KOPMA OLDU

Şok oldum Şok oldum
degıstırmek zorundalar lastık hatalıysa İyi fikir ustune gıtmen gerekırdı..anı frende lastık kopsaydı ss suruculerının %90'ının lastıklerı yamalı olurdu Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende Pirelli Diablo Corsa II var gayet memnunum

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatihtas demiş ki:

böyle birşeyi ilk defa duydum Şok oldum

bende yakşalık 6.000 km'dir M3 kullanıyorum ve son derece memnunum yol tutuşundan,virajlarından ve fren mesafesinden. Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal