Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2TEKER Dergisinin 08 1000RR testi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2TEKER Dergisinin 08 1000RR testi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 05.07.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, ya onların bıldıklerıne ....neyse ...keseceksın maaşlerından bak nasıl makına çıkarıyorlar... Gülümsüyorum
DRAGON_10, Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 05.07.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık hiç üşenmeden emek sarfetmişin paylaştığın için teşekkürler... Göz kırpıyorum

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muusaa, çok sağol dostum.....
Bu arada 09 1000RR ların yeni renklerini de sabırsızlıkla bekliyorum...Bakalım makyaj olacakmı şu bizim çirkin ördek yavrusuna.... Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu test yazisini buraya aktardigin icin tesekkur ederim yakuzzza. Modeli degisik bir bakis acisiyla biraz daha fazla tanimis olduk. Cok guzel anlatmis editor. Alkışlıyorum
Yaw o kaydirmali debriyaji denemek cok isterdim. Adam da o kadar guzel anlatmis ki merakim iyicene artti su debriyaja. Bu modelin ustunde cok yeni teknolojiler var. En yakin zamanda test etmem lazim benim de sunu. Cok degisik bir deneyim olmali bu.

tarkan_600 demiş ki:
Alıntı:

(....bu kranktaki sensör sayesinde.saniyenin 500 de birinde,iki kez ateşlemeyi kesiyor.Böylece şanzıman çarklarından herhangi bir vuruntu gelmiyor.......)Biz şaşkın gazeteci grubu ''vay vay vay,hm hm hm''diye dinliyoruz şaşkın bir şekilde

işte tr.de test yapanların konuşmalarındanda anlaşılıyor ne kadar amatörce olaya yaklaşımları test anlatımları ne kadar anladıkları acaba bunu MCN dergisinin test pilotlarıda dermi vay vay vay hım hım şaşkın şaşkın baktık die işte bu tarz yaklaşımlarından dolayı pek dergi almıyorum ve yazdıklarıda beni sarmıyor not.honda ile alakalı degil bu yazdıklarım dergi çalışanlarının kalitesi ile ilgili

Merak etme dunyada her milletten insan ayni sekilde saskina ugrar bu terimleri duyunca ama hic bir millet bizimki gibi aciga vurmaz duygularini. Bizim insanimiz delikanli insan, ne dusunuyorsa disari vuruyor. Diger milletler (Avrupali'yi cok bilmiyorum ama tum Kuzey Amerika'lilar icin soyleyebilirim) kendilerini satmayi cok iyi biliyorlar. Profesyonel gozukmeyi cok iyi beceriyorlar. Aslinda hicbir seyden cakmazlar, ama oyle bi allayip pullarlarki kendilerini, sanirsin ki cok uzmanlar bu konuda.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstad ellerin dert görmesin sen üşenmeden yazmışsın bende üşenmeden okudum Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,
Hocam kusura bakma ben Hondacıyım ve 1000 RR düşünüyorum.Ama dergilere test motoru veren bir firmada çalıştığım için ,yabancı kaynaklarının test yazıları haricinde hiç bişeye güvenmiyorum.birde sizi izliyorum.
haa birde ryangt a güvenirim.
yakuzzza, elinize sağlık.
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, dark_knight, ne demek ben bu topiği açarken bıle heyecanla yazdım bıran önce sizlerin okuması için sizlerle paylaşmak için...Problem değil ben teşekkür ederim... Bravo
retox70, önemli değil dostum...Ama emin ol SRAD-HAN'da teknık konularda bilgisine güvenilecek bir dosttur... Bravo

Birde arkadaşlar 09 da hangı renkeleri sunacağı hakkında bilgisi olan var mı?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Teşekkür ederim,tecrübeye güvenirim.Uzun yıllardır kullanıyorum ama sürüş vb. konularda daha tecrübeli arkadaşları her zaman dikkate almaya çalışıyorum.işim gereği Türkiyenin her yanında bir çok motor bayii ile muhattab oldum.Markalar ve sorunları konusunda bilgim vardır.Amacım tartışmak değil ama önümüzdeki yıllarda dist. değişiklikleri olabilir.Hemde büyük markalarda.geçen sene arayışlar vardı.görüşmeler oldu.saygılar.
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo paylaşım için saol
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta seyahatim esnasında mersine ugradım burada motorcu arkadaşlarımla buluştuk,hiç bir yag eksiltme sikayetleri yoktu 08 1000rr için üstelik performansı konusundaki tabirleri aynen ''bu kez dehset üretmişler'' bu makinayı idi.ayrıca kullanıcı arkadaşım gerekirse ismini ve magaza ismini de verebilirim R1 den başka makinaya binmemiştir yani marka fanatigidir.ama 1000rr bu kez çok harika diye belirtiyorlar.yağ eksiltme gibi bir problemlede karşılaşmamışlar.
ben kullanmadım kendi izlenimim degil,olmamasıda dogal çünki hayatta emanet makinaya binmeme gibi bir prensibim var.
saygılar. Motordelisi Motordelisi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

neuremencer,bu kişileri söylesem sende tanırsın.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 Teker dergisinin yaptığı hiç bir teste inanmam... Beğenmedim Beğenmedim
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bundan önceki yıllarda testlere bakıp honda yürümüyor diyenler şimdi neden inanmıyolar acaba ? ? insanoğlu işte Çok gülüyorum bence hata motor-on dergisinin mayıs sayısındadır...yolda honda,pistte yamaha iyi diyolar ama birinci kawasaki oluyor...asıl buna şüphe ile bakmlak lazım(zaten kendileride yapmadı testi,yabancı kaynaklıydı)
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, tabiiki senin düşüncen dostum ama çok fazla abartılmış terimler yok yinede..Yani genel olarak net herkesın gorduğü objelerle ilgili yorum yapmış...Ama yinede birşey diyemiyeceğim ..... Bravo

yunusxy, Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bundan önceki yıllarda testlere bakıp honda yürümüyor diyenler şimdi neden inanmıyolar acaba

alıştılarda ondan ama bu sefer honda yapmış bencede Bravo ön taraf harıc Dil çıkarıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 04:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda 081000RR ın yağ sorunu da çözüldü...HONDA büyük firma halleder demiştim ben.... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum İZLEYİN:
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/oil-3192.htm
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal