Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çatalca Gazlaması...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çatalca Gazlaması...

Çatalca Gazlaması...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Çatalca Gazlaması... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz haftasonu Çorlu team olarak şöyle haftanın yorgunluğunu atmak için Çatalca'ya doğru bir gazlama organize ettim. Tabii Amaç gazlama ama sonuç farklı oldu. Güzel bir mekanda güzel bir piknink yaptık. Çok ani alınan bu karardan dolayı İstanbul'lu dostlarımıza haber veremedik. Özür dilerimŞöyle Çekmece gölünün kenarında Çatalca’da güzel bir gün geçirdik.

http://img379.imageshack.us/img379/7000/13ww0.b519d16cb4.jpg[/IMG][/URL]

Akşamın devamında birde GoKart heyacanı yaşamak için pistin yolunu tuttuk.
Çok Eğlenceli anlar yaşadık

Tabii bazı arkadaşlar yollarına devam etselerde Kalanlar ile Aile fotoğrafı

Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi toplaşmış keyifle gazlamışsınız neşeniz birlikteliginiz daim olsun mangal başı muhabbetine bittim dogrusu agızlara layık Bravo
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünüşe göre çok zevkli geçmiş,gayet güzel eğlenmişsiniz,ama şu mangal sefasıda bir o kadar eykileyici görünüyor.tebrikler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, seni arasıra böyle nöbete çakmak lazım galiba Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yoksa hep diğer gezilerin fotoğraflarıyla avunacağız.Diğer yönüne bir şey diyemeyeceğim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ama tatlı yönü daha fazla olan harika bir gezi yapmışsınız tebrikler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, gazlamadan cok atıstırma gezısı olus sanırım Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gazlama bahane, mangalın kokusu burnuma geldi üstüne birde deniz kenarında tavşan kanı çay ohhh misss Gülümsüyorum

muhabetiniz daim olsun Bravo

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen şimdi Çevrimiçi EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, gökanım süppersiniz Bravo

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğlenceli bir buluşma olmuş.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi güzel fotolar paylaşım için teşekkürler Bravo
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan sen işi biliyorsun
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 06.07.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime süper çay bardaklarıda güzelmiş he bayraklı bayraklı Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 06.07.2008 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vermişiniz gazı yaşıyorsunuz valla helaliniz var Bravo
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 06.07.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan , Wow güzel görüntüler Şok oldum Bravo
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 05:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 06.07.2008 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk işim Topik tarihine bakmak oluyor artık Dil çıkarıyorum biri geliyor 3 yıllık topiği hortlatıyor pörtletiyor sonra herkes başlıo yazmaya Beğenmedim neyse Çok eğlenceli ve keyifli görüntüler arkadaşlar bizimle paylaştığınız için teşekkürler Alkışlıyorum

armyy, Şok oldum Şok oldum Şok oldum 5000 olmuş ya artık sende kanatlısın Göz kırpıyorum Ama unutma melek olunca kimseyi ban layamıosun Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal