Tarih: 06.07.2008 - 18:48 Mesaj konusu: Barış Akarsu Anısına
Biraz geç oldu topic'i açmak için ama,
Geçen sene 4 Temmuz'da bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz sanatçı Barış Akarsu için bir topic açmak istedim.
Biz Barış'la ortak bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştık, kendisi de motorcu ve çok delikanlı bi çocuktu, artık onun için yazık oldu demekten sıkıldım, sadece onun o güler yüzlü kişiliğinin ve sayılı da olsa yaptığı güzel şarkıların hatırlanmasını diliyorum.
Belki de Barış şu an Türkiye'mizin bi türlü bulamadığı "ortak payda"sına bir örnekti...
Huzur içinde yatsın,
Resmin forumda nasıl çıkabileceğini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
En son KIZGINJAPON tarafından 06.07.2008 - 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.07.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
mekanı cennet olsun _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 06.07.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
çok sevdiğim taktir ettiğim bir sanatçıydı ölümüne okadar üzüldümki anlatamam. mekanı cennet olsun yarışmadan nerelere gelmişti... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 06.07.2008 - 22:42 Mesaj konusu:
Genç yaşta ayrıldı aramızdanm topragı bol olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız