arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama zealsun 150 jinlun 250 ve dadyw 250 arasında kaldım dadyw ve zealsun hava soğutmalı değil diye çünkü ben uzun yolu seviyorum . şimdi bana bu motorlar hakında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi artıları ve aksileri . ayrıca uzun yol yapan varmı bu motorlarla
Elin anahtar tutuyorsa mekanikten anlıyorsan problem yok. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
CSAYAR, netbocegi, dediklerin sanırım çin malı sana tek kelime çin alma dükkanda var bitane illallah ettik bütçene uyguun sağlam bişey al _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3565 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 06.07.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
netbocegi, nerden bulursunuz bu uyduruk çakma çapırları anlamam...yolda görüpdemi beğenirsiniz...yokmu eş dost bunlar berbat makinelerdir titreşimden tüm böbrek taşlarımı düşürdüm diyen birileri...hani bu foruma gelene konu açana kadar birileri uyarmadımı...saydığın makinalar 5 para değil 2 para bile etmez...uyduruk montajı bile sallama görüntü makinaları...hepsi dükkanı kapadılar..kötü mal üretirsen ithal edersen batarsın...kazandığıkları parada haram zıkkım olsun ..
benim cbf 150 m var birader...olmayan paramla çapırımsı şeylere binmektense bir markanın popüler bir modelini seçtim..18500 deyim...bir kere yolda kalmadım...he bu makianalarlada belki kalmayabilirsin ama zaten ömürleri 20.000 diyebilirim...o derece tel tel dökülen makinalar...ne önereceğime gelirsek...ybr125...cbf150..innova125..titan..illa çapır çupur isterim diyosan bütçene uygun yok emin ol...zevklerinden geri kal sağlam makinaya bin...
mesajım biraz sert oldu muhtemelen...ama 2005 ten beri insanlara bişey anlatmaya çalışıyorum...3 yıl geçti...halen jınlun dendimi çıldırıyorum..hocam bitti o uyduruk markaların dönemi...millete kakaladılar malları parsayı topladılar ve artık nerde o eski satışlar diye ağlaşıyolar...yalnız bi sorun oldu...millet uyandı artık... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 06.07.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
Parana yazık hatta para harcayıp dert keder edinmek istersen şiddetle tavsiye olunur
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
gelelim soruna zealsun jilun bunlar ikisi çim makinası pardon çin makinası ikisininde yolda bırakma şansları war artık çin makinaları şans a kalmıs bişe hepsi kalite kalite zealsun bi düşün derim tekyildizmotor zealsun la 18 mart ç.kale MD ile bulusmada bursadan gelmişti bu konuyu kendisine bi pm ve/veya msn den ekleyerek sorarsan gerekli bilgiyi vericektir emin ol _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 06.07.2008 - 23:11 Mesaj konusu:
aynı soruyu aylar öncesinde ben de sormuştum ve Allah razı olsun arkadaşlar bana hiç tavsiye etmediler..sonuçta motor almadım..yani hala bi motorum yok ama hiç de pişman değilim almadığıma..aksine alırsan sen pişman olursun.. _________________ Sağım ,solum ,önüm ,arkam;
GAFİL.....
çin mali makinaya 2 sene binsen bir motor tamircisi açacak kadar birikime sahip olabilirsin. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız