Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arada kaldım arkadaşlar. dadyw zealsun jinlun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arada kaldım arkadaşlar. dadyw zealsun jinlun

arada kaldım arkadaşlar. dadyw zealsun jinlun
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
netbocegi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:40    Mesaj konusu: arada kaldım arkadaşlar. dadyw zealsun jinlun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama zealsun 150 jinlun 250 ve dadyw 250 arasında kaldım dadyw ve zealsun hava soğutmalı değil diye çünkü ben uzun yolu seviyorum . şimdi bana bu motorlar hakında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi artıları ve aksileri . ayrıca uzun yol yapan varmı bu motorlarla
Başa dön
netbocegi Çevrimdışı netbocegi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elin anahtar tutuyorsa mekanikten anlıyorsan problem yok.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR, Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 06.07.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR, Bravo netbocegi, dediklerin sanırım çin malı sana tek kelime çin alma dükkanda var bitane illallah ettik Sinirlendim bütçene uyguun sağlam bişey al Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jınlun Bravo Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin çin almada ne alırsan al Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, dükkanda ne var senin Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

netbocegi, nerden bulursunuz bu uyduruk çakma çapırları anlamam...yolda görüpdemi beğenirsiniz...yokmu eş dost bunlar berbat makinelerdir titreşimden tüm böbrek taşlarımı düşürdüm diyen birileri...hani bu foruma gelene konu açana kadar birileri uyarmadımı...saydığın makinalar 5 para değil 2 para bile etmez...uyduruk montajı bile sallama görüntü makinaları...hepsi dükkanı kapadılar..kötü mal üretirsen ithal edersen batarsın...kazandığıkları parada haram zıkkım olsun ..
benim cbf 150 m var birader...olmayan paramla çapırımsı şeylere binmektense bir markanın popüler bir modelini seçtim..18500 deyim...bir kere yolda kalmadım...he bu makianalarlada belki kalmayabilirsin ama zaten ömürleri 20.000 diyebilirim...o derece tel tel dökülen makinalar...ne önereceğime gelirsek...ybr125...cbf150..innova125..titan..illa çapır çupur isterim diyosan bütçene uygun yok emin ol...zevklerinden geri kal sağlam makinaya bin...

mesajım biraz sert oldu muhtemelen...ama 2005 ten beri insanlara bişey anlatmaya çalışıyorum...3 yıl geçti...halen jınlun dendimi çıldırıyorum..hocam bitti o uyduruk markaların dönemi...millete kakaladılar malları parsayı topladılar ve artık nerde o eski satışlar diye ağlaşıyolar...yalnız bi sorun oldu...millet uyandı artık... Dil çıkarıyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Parana yazık hatta para harcayıp dert keder edinmek istersen şiddetle tavsiye olunur
Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

netbocegi hoşgeldin ! aşagıdaki linkte kendine ait bir tanısma toic i açarsan iyi olur... !

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

gelelim soruna zealsun jilun bunlar ikisi çim makinası Gülümsüyorum pardon çin makinası ikisininde yolda bırakma şansları war artık çin makinaları şans a kalmıs bişe hepsi kalite kalite zealsun bi düşün derim tekyildizmotor zealsun la 18 mart ç.kale MD ile bulusmada bursadan gelmişti bu konuyu kendisine bi pm ve/veya msn den ekleyerek sorarsan gerekli bilgiyi vericektir emin ol Göz kırpıyorum Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ejder_ceza
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aksaray

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı soruyu aylar öncesinde ben de sormuştum ve Allah razı olsun arkadaşlar bana hiç tavsiye etmediler..sonuçta motor almadım..yani hala bi motorum yok ama hiç de pişman değilim almadığıma..aksine alırsan sen pişman olursun.. Bravo
ejder_ceza Çevrimdışı ejder_ceza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
netbocegi

gelelim soruna zealsun jilun bunlar ikisi çim makinası Gülümsüyorum pardon çin makinası

Delirdim Delirdim

serkanım gece gece hiç güleceğim yoktu Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, Alkışlıyorum Alkışlıyorum kesinlikle yine doğru Alkışlıyorum Alkışlıyorum

alma yolda kalırsn Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b]serkan_yenidunya[/b], Bravo

netbocegi, yazılanlara kulak ver
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin mali makinaya 2 sene binsen bir motor tamircisi açacak kadar birikime sahip olabilirsin.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal