Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 06.07.2008 - 20:45 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.07.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun.. benzer bir kaza yapmıştım virajda.
her viraja girişimde kaza aklıma gelir çok kötü olurdum. 2 ay sürdü _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 06.07.2008 - 23:30 Mesaj konusu:
OnurKaraca, teşekkür ederim. İlk kazamı yaptım acemilikten yanlış yere açmışım kusura bakmayın -Athos-, abi çok teşekkür ederim korumasız çıkmamaya gayret ediyorum tek eksiğim mont onuda tamamlamaya karar verdim kendime uygun mont bakmaya başladım ahmet1989, sen uyarmıştın ama beni bundan sonra dikkat edicez DRAGON_10, xciting, DagustuN, karakral1, hepinize tek tek teşekkürler. _________________ Win if you can , lose if you must.
Tarih: 07.07.2008 - 07:48 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardeş,takma kafana bende 1 hafta oluyo ilk kazamı yapalı ilk 2 gün çok kötüydm özgüvenimde biraz zedelenmişti daha motoru alalı 3 gün olmuştu vede 3bin ytl civarında madi hasar vardı kafama çok takıyodum ama şimdi aklıma bile gelmiyo canıma gelmedi deyip şükrediyorum.motorda yapılcak inşallah...
Son Mesajdan 38 saniye:
bu arada çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın takma kafana...
olur böyle şeyler,sende sende ve artcında bir şey olmaması sevindirici,geçmiş olsun.
motorsiklete binen mutlaka düşer,düşmem diye bir şey yok sadece ne zaman düşecegim vardır,moralini bozma inatla motora bin o özgüveni yeniden kazanırsın merak etme. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız