Tarih: 06.07.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
dün balık tutmak için 2 motor 4 kişi gezmeye çıktık çok zevkliydi yol bide virajlı olunca insan hiç sıkılmıyor ama düz yolda acayip sıkılıyorum onun nedeni ise motorum 100cc son hızı 90 100 olunca sanki düz yolda 20km hızla gidiyomussun gibi oluyor ama yokuşlu inişli virajlı bi yolda müthiş bir zevk tek başına gezmeninde ayrı bir zevki var bi göl yada güzel bi manzaranın karşısında yaktığın bi sigaranın verdiği zevki anlatamam ama allah korusun motorun bozulursa o zaman yanlızlık insana koyar işte _________________ eneSkaya'08 Graphic Designer
Tarih: 06.07.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
kdrygz, armyy, ryangt, Asla yalnız yürümeyeceksiniz Ama son nefesten sonra zokayı yuttuk...Yerin 4 m. altı üstünde tahtalar onun üstünde toprak eyvah eyvah...Çağırsan kimse yanınada gelmez _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Motoru kullanmak bile değil Bazen çalıştırıp sesini dinleyince bile yettiği oluyor. Bence senin başka derdin var. Sitresli yada moralin bozuksa ondan dolayı olabilir. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2643 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 06.07.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
CSAYAR,
Biz binmeye motor bulamıyoruz. Millet yalnız motora biniyor diye konu açıyor _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 06.07.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
gundelfingen, artçın hazır abi :P:P:P:P şaka maka bütün haftam boş balık tutmaya felan giderim arada tanışalım gezeriz saten hepimiz deliyiz _________________ :P
ahh ahhh bende olsa sıkılırmıyım be bütün tr yi gezerim tabi bide benzin olsa _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
ryangt, o işe bulaşmamak ıcın elımden gelenı yaptım ama sonunda banada bır tane ps3 kıtledıler kardesım
her zaman hızlı olmak yetmıyor _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 07.07.2008 - 06:23 Mesaj konusu:
titi,
armyy demiş ki:
ryangt, o işe bulaşmamak ıcın elımden gelenı yaptım ama sonunda banada bır tane ps3 kıtledıler kardesım
her zaman hızlı olmak yetmıyor
Satın Motorları herkes PS3 lere davransın yeni trend _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
kdrygz, ps3 bağımlılık yapıyor dıkkat et motor kullanmasını unutturur ınsana _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız