Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aman Tanrım Yalnız motor kullanmak çok sıkıcı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aman Tanrım Yalnız motor kullanmak çok sıkıcı

Aman Tanrım Yalnız motor kullanmak çok sıkıcı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 06.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün balık tutmak için 2 motor 4 kişi gezmeye çıktık çok zevkliydi yol bide virajlı olunca insan hiç sıkılmıyor ama düz yolda acayip sıkılıyorum onun nedeni ise motorum 100cc son hızı 90 100 olunca sanki düz yolda 20km hızla gidiyomussun gibi oluyor ama yokuşlu inişli virajlı bi yolda müthiş bir zevk tek başına gezmeninde ayrı bir zevki var bi göl yada güzel bi manzaranın karşısında yaktığın bi sigaranın verdiği zevki anlatamam ama allah korusun motorun bozulursa o zaman yanlızlık insana koyar işte Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, armyy, ryangt, Asla yalnız yürümeyeceksiniz Çok gülüyorum Ama son nefesten sonra zokayı yuttuk...Yerin 4 m. altı üstünde tahtalar onun üstünde toprak eyvah eyvah...Çağırsan kimse yanınada gelmez Gülümsüyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.07.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle şeyler kişiden kişiye göre değişir.mesela ben tek başıma dolaşmayı severim.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:

kdrygz, armyy, ryangt, Asla yalnız yürümeyeceksiniz Ama son nefesten sonra zokayı yuttuk

buyuk bır ıtıraf bu kardesım hayırlısı olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru kullanmak bile değil Bazen çalıştırıp sesini dinleyince bile yettiği oluyor. Bence senin başka derdin var. Sitresli yada moralin bozuksa ondan dolayı olabilir.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR, Alkışlıyorum
Biz binmeye motor bulamıyoruz. Millet yalnız motora biniyor diye konu açıyor Üzgünüm
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

army: bence titi onu sölediğinde 184 ekran plazmasında winning oynarken liverpool ile şampiyon olmuş,onun etkisinde kalarak sölemiş Çok gülüyorum

Devamı için bişi demiyorum yerin 4 metre altı,kara toprak vs Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, Çok gülüyorum artçın hazır abi :P:P:P:P şaka maka bütün haftam boş balık tutmaya felan giderim arada Gülümsüyorum tanışalım gezeriz Gülümsüyorum saten hepimiz deliyiz Dil çıkarıyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.07.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh ahhh bende olsa sıkılırmıyım be bütün tr yi gezerim tabi bide benzin olsa Delirdim Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.07.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, o işe bulaşmamak ıcın elımden gelenı yaptım ama sonunda banada bır tane ps3 kıtledıler kardesım Gülümsüyorum
her zaman hızlı olmak yetmıyor Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkangundogdu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul//corlu

MesajTarih: 07.07.2008 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende yerine göre sadece artçımla dolaşmayı daha çok seviyorum..
Başa dön
serkangundogdu Çevrimdışı serkangundogdu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 07.07.2008 - 04:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor surerken zevk almak ve sıkılmak ıstemıyorsan ya vırajlı yolda seyredeceksın ya da arkana bır bayan oturtacaksınnn Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 07.07.2008 - 06:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Çok gülüyorum

armyy demiş ki:
ryangt, o işe bulaşmamak ıcın elımden gelenı yaptım ama sonunda banada bır tane ps3 kıtledıler kardesım Gülümsüyorum
her zaman hızlı olmak yetmıyor Çok gülüyorum

Satın Motorları herkes PS3 lere davransın yeni trend Dil çıkarıyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.07.2008 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, ps3 bağımlılık yapıyor dıkkat et Gülümsüyorum motor kullanmasını unutturur ınsana Çok gülüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2008 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehhey sabahın köründe hiç mi işiniz yok hele hele armağan abi 24 saat dakika kaçırmadan takip ediyon valla Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal