Tarih: 07.07.2008 - 09:49 Mesaj konusu:
resimler çok iştah açıcı tatile gideceğim fotolar için teşeşkkürler _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
turist, bu arada gençlerimiz secerek kötü örnekleri alacaklarsa buyursun alsınlar
armyy, ewt makina malaguti ilk dönem sertliğine alışamamıştım bunun dısında detaylara önem verilmiş bir marka oldukca memnunum serkan_yenidunya, saol SABERS, gelecegin tarih belli oldugunda haberleşelim mutlaka beklerim hemsehrim by_molla,
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
pitbulleren, kerkenez35, umarım gönlünce bir tatil olur murat50, saolasın devamı gelecek crazy_81, izmir07, vay vay vay bir hemsehrim daha _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Çok güzel yerlere gitmişsiniz. Keyifli bir gezi olmalı. Ama şu ağzınızda sürekli sigara ile verdiğiniz pozları koymasaydınız daha iyi olurdu...
Gençlere kötü örnek olmuşsunuz malesef...
Kusura bakmayın ama söylemeden edemedim... _________________ ------Suzuki Burgman 650 executive------
gojira, belki de haklısındır aslında tez zamanda bırakmalı bu mereti F-5, _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 07.07.2008 - 14:29 Mesaj konusu:
neuremencer, ahh ahhhh 2 yılım geçti susanoğlu , kapızlıda oraları gördükçe içim gidiyor en kısa zamanda orda olacağım bu sene geciktim
evimde tam o yaprak koyunun orda idi ev yoktu geçen sene bir baktım dolmuş eski hali çok daha güzeldi oraların eski bakirliği kalmamış üzüldüm ..
tamero, haklısın oraların eski bakirliği kalmadı maalesef ticari işletmeler doldurdular her yanı ama koy hala bizim koy geldiginde haberim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Answer_3, _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 08.07.2008 - 13:07 Mesaj konusu:
neuremencer, çok karisma çıkıyon be kardes o sigaralı foto 10 numara
tesekkurler paylasım için _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız