bence daha zor viraj alır,çünkü motor daha viraja girmeden yerde sürünüyor ve viraja girdiği anda lastiklerdeki baskı çok fazla artçak çünkü artık esneme olmayacak merkezkaç kuvveti sadece lastiklere binecektir sakat bir durum bence... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
ne saçma bı soru bu hal ıt basık motorla lımıtlerı zorlayarak gazlayamassın hele vıraja gıremıyorsun geçen sene bırıne kızdım beyşehıre gıderken sert gırdım vıraja baba taşlarının yanından zor döndüm gercı senı herkes tanımış zaferde motor ok gıbı duruyor halıt yatıyor dıyorlar _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
basık motor viraja girmez .. standart olacak ön az indirip süspansiyonu az sert olacak 93 mod zzr 1100 ile lastigi aglattım pazar günü _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
basık motorun viraja daha iyi girdiğini hiç sanmıyorum öyle olsaydı gp deki motorlar basık olurdu ama tam tersine gpde kullanılan motorlar standrat makinelerden bile yuksek. _________________ PERT TEAM
600 RR
KoRRhan,aynı fikirdeyim basık motor virajı iyi almaz,ancak alır diyenlerin mantıgı agırlık merkezinin yere daha yakın olması düşüncesi ama işin gerçegi öyle degil.özellikle türkiye yollarında makinanın biraz esnemesi lazım aksi takdirde viraj da makina kendini bırakabilir. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 07.07.2008 - 12:33 Mesaj konusu:
yere yakın motosiklet sadece daha rahat yatar, çünkü ağırlık merkezi yere daha yakındır,balyozun başını yere koyarak sağa sola sallamak gibi düşünün bi de aksini düşünün, ama gel gelelim viraj yeteneğine ağırlık merkezi yere daha yakın olduğu için motorun kendini daha çabuk bırakması olasıdır. yatış için yeterli açıyı bulamadan peglerin yerden kıvılcım saçmaya başlayacaktır. denge merkezi çekim merkezinden uzaklaştıkça viraj dengesi bozulacaktır. onun için touring motorlarla virajlarda o ağırlığını hissetmezsiniz ama viraj da dönemezsiniz _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 07.07.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
bence yanılıyorsun Halitcim standart motoru virajı her zaman için alçaltılmış motordan daha iyidir bende önden 2.5cm alçalttım ama senin hissettiklerinin tam tersini hissettim ve bizim Oktay abininde görüşü tıpkı benim gibi işine bak halit uraşma böle işlerle _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız