Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rölantide stop ediyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rölantide stop ediyor

Rölantide stop ediyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Rölantide stop ediyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motorumda giderken hiç bir problem yok ama rölentiye indiği zaman 5-10 sn sonra stop ediyo.Stop etmeden öncede ani gaz vermede stop ediyo.Işıklarda durduğumda filan hafif hafif gaz veriyorum stop etmesin diye.Ne yapabilirim?(Motorum hyosung xrx 125)
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bha
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rolantin çok düşük olabilrmi ?
Başa dön
bha Çevrimdışı bha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burda motor ustası var ona gösterdimde benzinden dedi ama her benzini denedim sonuç değişmedi.Bende rölanti yükseltelim diye gitmiştim ama şu an gerek yok dedi?Çok kararsızım valla.Canımı çok sıktı bu mesele Beğenmedim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rolanti düşüktür
karbiratöre pislik gelmiştir
otomatik rojente jiklesinde problem vardır
hava ayarında problem vardır

şimdilik aklıma gelenler bunlar... Göz kırpıyorum Bravo

görmeden bişey diyemem Gülümsüyorum ne kadar bilimsel bi yakşım Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, abi büyük ihtimalle rölanti çıkıcak hava filtresini temizledim emişde gayet kuvvetli filtre açıkken çalıştırıp baktım.Rölantiyi yükseltices biras o zaman ? Bravo
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ++++++++++++++++1111111111
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lörantısı çok düşükse bıraz yükselt yıne aynı promlem yaparsa hava ayarını yarım dış çöz anı gaz verıp bırakınca stop edıyorsa hava ayarından yapar dedığım gıbıönce lörantıyı yükselt olmassa hava ayarını yarım dış çöz

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, teşekkürler Bravo
bha
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir ustaya göstermek lazım lagorda serkanın dediği gibi karbüratörde pislikte olabilir olabilecek şeylerin çoğu bunlar bunları ustana belirtirsen belki yardımı olur... kolay gelsin
Başa dön
bha Çevrimdışı bha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi çıkiymde bi bakiym rölantiye Çok gülüyorum
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rolantiyi az bse daha yükseltebilirsn sana bi fazla bi zararı olcaghını sanmam
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rölantiyi biraz yükselttim rölantide stop etmiyo ama ani gaz verince yine stop ediyo.Bide video çektim ama hangi siteden upload edebilirim?
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 07.07.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rolanti düşüktür
karbiratöre pislik gelmiştir
otomatik rojente jiklesinde problem bır sorun olabilir
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 07.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Re: Rölantide stop ediyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda demiş ki:
Arkadaşlar motorumda giderken hiç bir problem yok ama rölentiye indiği zaman 5-10 sn sonra stop ediyo.Stop etmeden öncede ani gaz vermede stop ediyo.Işıklarda durduğumda filan hafif hafif gaz veriyorum stop etmesin diye.Ne yapabilirim?(Motorum hyosung xrx 125)

aynı olay benim motorumdada vardı motor rölantide devir sabit durmuyor kendiliğinden yükselip düşüyor sonrada stop ediyor önce banada benzin dediler sonra karbiratörün arızalı değişicek dediler en son bi ustaya gittim subap ayarı ve karbüratörün hava benzin ayarını yaptı daha sonra hava filtresini değiştirdim şimdi motorum saat gibi çalışıyor devir hep sabit bende senin gibi kırmızı ışıkta durmaya korkar olmuştum daha 4 gün oldu yaptıralı şu anda memnunum bi de sen baktır istersen subap ayaına ve hava benzin ayarına Bravo

motorun gaz yememezlik yapıyorsa karbüratörüde pislik vardır Göz kırpıyorum
rookie7
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gaz açtığında silindire daha çok hava girer. Girerken de karbüratörün memesinden vakumla benzin çeker. Hava yakıt karışımı silindire dolar. Sen ani gaz açtığında stop ediyorsa aniden benzin akışı artamıyor demektir. Benzin borusu, depon ve karbüratöre bak. Büyük ihtimal pislik var, yeterince benzin geçemiyor.

Not: Hava filtrende yağ izleri varmıydı?
Başa dön
rookie7 Çevrimdışı rookie7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal