Arkadaşlar motorumda giderken hiç bir problem yok ama rölentiye indiği zaman 5-10 sn sonra stop ediyo.Stop etmeden öncede ani gaz vermede stop ediyo.Işıklarda durduğumda filan hafif hafif gaz veriyorum stop etmesin diye.Ne yapabilirim?(Motorum hyosung xrx 125) _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 07.07.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
Burda motor ustası var ona gösterdimde benzinden dedi ama her benzini denedim sonuç değişmedi.Bende rölanti yükseltelim diye gitmiştim ama şu an gerek yok dedi?Çok kararsızım valla.Canımı çok sıktı bu mesele _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 07.07.2008 - 14:50 Mesaj konusu:
rolanti düşüktür
karbiratöre pislik gelmiştir
otomatik rojente jiklesinde problem vardır
hava ayarında problem vardır
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
görmeden bişey diyemem ne kadar bilimsel bi yakşım _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 07.07.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, abi büyük ihtimalle rölanti çıkıcak hava filtresini temizledim emişde gayet kuvvetli filtre açıkken çalıştırıp baktım.Rölantiyi yükseltices biras o zaman _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 07.07.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, ++++++++++++++++1111111111 _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
lörantısı çok düşükse bıraz yükselt yıne aynı promlem yaparsa hava ayarını yarım dış çöz anı gaz verıp bırakınca stop edıyorsa hava ayarından yapar dedığım gıbıönce lörantıyı yükselt olmassa hava ayarını yarım dış çöz _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
iyi bir ustaya göstermek lazım lagorda serkanın dediği gibi karbüratörde pislikte olabilir olabilecek şeylerin çoğu bunlar bunları ustana belirtirsen belki yardımı olur... kolay gelsin
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: p€nDik..M.D/istanbul
Tarih: 07.07.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
rolantiyi az bse daha yükseltebilirsn sana bi fazla bi zararı olcaghını sanmam _________________ ¢вємяєƒє- ησ ƒєαя __яα¢ιηg ¢вя!
www.racingcbr.tr.cx racing_fear@hotmail.com
Tarih: 07.07.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
Rölantiyi biraz yükselttim rölantide stop etmiyo ama ani gaz verince yine stop ediyo.Bide video çektim ama hangi siteden upload edebilirim? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Arkadaşlar motorumda giderken hiç bir problem yok ama rölentiye indiği zaman 5-10 sn sonra stop ediyo.Stop etmeden öncede ani gaz vermede stop ediyo.Işıklarda durduğumda filan hafif hafif gaz veriyorum stop etmesin diye.Ne yapabilirim?(Motorum hyosung xrx 125)
aynı olay benim motorumdada vardı motor rölantide devir sabit durmuyor kendiliğinden yükselip düşüyor sonrada stop ediyor önce banada benzin dediler sonra karbiratörün arızalı değişicek dediler en son bi ustaya gittim subap ayarı ve karbüratörün hava benzin ayarını yaptı daha sonra hava filtresini değiştirdim şimdi motorum saat gibi çalışıyor devir hep sabit bende senin gibi kırmızı ışıkta durmaya korkar olmuştum daha 4 gün oldu yaptıralı şu anda memnunum bi de sen baktır istersen subap ayaına ve hava benzin ayarına
motorun gaz yememezlik yapıyorsa karbüratörüde pislik vardır _________________ eneSkaya'08 Graphic Designer
Gaz açtığında silindire daha çok hava girer. Girerken de karbüratörün memesinden vakumla benzin çeker. Hava yakıt karışımı silindire dolar. Sen ani gaz açtığında stop ediyorsa aniden benzin akışı artamıyor demektir. Benzin borusu, depon ve karbüratöre bak. Büyük ihtimal pislik var, yeterince benzin geçemiyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız