Allah rahmet eylesin. şuan hala şoktayım. kendisiyle özelden bir görüşmem olmadı fakat mesajlarından takip ediyordum hatta geçende bir arkadaşla polemiğe girmişlerdi bazıları asla evcilleşmez konusunda.. gerçekten çok üzüldüm
şok oldum,allah rahmet eylesin,kederli ailelerine sabır versin. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 07.07.2008 - 17:43 Mesaj konusu:
Allah rağmet eylesin. sevenlerine sabırlar ihsan eylesin.
Yakınen tanımasam bile forumdan bildiğim için insanın kabul edesi gelmiyor böyle ayrılıkları.
Ne diyelim biz geride kalanlar aynı acıyı birbirimize yaşatmayalım. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Tarih: 07.07.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
Çok üzüldüm.Burada bir şeyler paylaştık,2'li muhabbetlerimiz oldu,genelde hep aynı fikirde buluştuğumuz bir arkadaştı.Bu sitede tanıdığım en efendi insanlardan biri idi.Büyük kayıp çok üzgünüm.
Allah mekanını Cennet eylesin.Nur içinde yatsın.Hepimizin başı sağolsun _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız