Tarih: 07.07.2008 - 10:53 Mesaj konusu:
Vay Gökhancım gazınız bol olsun. Yakın zamanda çorluya çıkarma yapabiliriz mangal kolayda bi yerlerde elinin altında olsun. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Gökhan sağol... E-Bay'den (Hong Kong) tan getirtmiştir; ABD'ye de oradan gidiyor _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 07.07.2008 - 14:04 Mesaj konusu:
off mangal kokusu aklıma geldi de süper bir şey yav orda olmak vardı gezlamak bahane magallar şahane eğlenceniz daim olsun tam gaz yola devam _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
BENCE o çıkırkın olmuş gezi sadece race var
başka motor yokk bır de deve resmı çekılmışş ınsan özune bakmeli
resımler ama guzel
yaz gunu bence gıdın yazlik mont alin çok duruyor komık
tennere, Neden hangi motorları kullanmamız gerekiyordu. Aramızda Nake Bike ta vardı neresini beğenmediğini anlamadım. Ayrıca resimlerini içinde Midillide var dı o doğa ile içiçe güzel bir mekan..... Deve fotoğrafında takıldığın yer neresi anlayamadım.
Ama yinede yorumların için teşekkürler
tennere, sen enduracısın dıye kımse race kullanmasın mı
ayıp oluyor bak.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
tennere, bende ne ararsan var
ılk hayal ettıgım makına xt125'tı benım ama kısmet gsxr 750 miş
ıstanbula gelsene sen _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız