selam sevgili MD üyeleri biliyorsunuz ki her gördügümü hemen hemen sizlerle paylaşmak istiyorum öyle her gördügümü derken istisnalar hariç
bugun MYNET te turlarken FERRARİ ile PORSCHE kapısıyorlardı keyifli bir video hadi hep birrlikte izliyelim...
hem porsche mi ferrarimi alayım diyenler için düşüncede kalanlar için işte link:
kaskınız basınızda farınız ve yolunuz açık olsun...
keyifli forumlar... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
porsche dediğiniz gt3 kuçuk ama önemli bir detay.Bence ferrari karsısında görevini fazlasıyla yapmış.Yalnız f430 un cup modeli ile karşılastırılmalıydı.Yani herhalde üretilmedi henüz _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Tarih: 08.07.2008 - 04:00 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız