video nun adını belirtirsen daha rahat ve kolay izliye bilriiz... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
tmm dır tşk ler rider den rider a fark war _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
En son serkan_yenidunya tarafından 06.07.2008 - 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.07.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
evet haklısın.bu olayı 08 1000rr'da da görmek mümkün.
evet RR viraj olarak iyi ve suanki en hafif makina ama hala K6 dan 2kilo agır,yani bu videodaki motorlar arasındaki kilo farkı race makinalar arasında yok 3-5kilo oynar en fazla 1000ler arasında oda bukadar net belli olmaz! ayrıca kilodan ziyade sasi kısa olması cokdaha buyuk avantajdır,kısa makina yusek suratlerde dar acıyla viraja girebilir burdaki en buyuk avantaj budur! ayrıca herseyden önemlisi gsxr1000 kullanan kişinin viraj cizgisi berbat,frenajı çok kötü yoksa okadar acılan farkı kapatamaz arkadaki makina!!pilotaj farkı desek çok daha iyi olur bu topic için!!K6 sürücüsü kısa sert bir fren yerine düşük dozlu uzun süren bi fren sekli secmiş buyuzdende arkadaki makina çok cabuk yaklasıyor,gecildiğinde de bence hatalıydı! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
gsxr 1000 sürücüsü virajlarda tabiri caiz ise odun gibi,düz yolda ise herkez gaz açar,yzf 450 nin sürücüsü daha usta,bu da gösteriyorki at sahibine göre kişniyor. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 06.07.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
SABERS demiş ki:
gsxr 1000 sürücüsü virajlarda tabiri caiz ise odun gibi,düz yolda ise herkez gaz açar,yzf 450 nin sürücüsü daha usta,bu da gösteriyorki at sahibine göre kişniyor.
+1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
gsxr 1000 sürücüsü virajlarda tabiri caiz ise odun gibi,düz yolda ise herkez gaz açar,yzf 450 nin sürücüsü daha usta,bu da gösteriyorki at sahibine göre kişniyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız