Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - merhaba arkadaslar holanda zandvoort tan arkadaslar varmi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

merhaba arkadaslar holanda zandvoort tan arkadaslar varmi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hedef-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya manisa soma

MesajTarih: 07.07.2008 - 22:06    Mesaj konusu: merhaba arkadaslar holanda zandvoort tan arkadaslar varmi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar
3 arkadas hafta sonu holanda zandvoort turu dusunuyoz terslik cikmassa pazar sabahi cikicaz aksam dönücez

Motordelisi Motordelisi
Başa dön
hedef-45 Çevrimdışı hedef-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hollanda nin neresinden gelirsen gel en fazla 2,5 saattini alir Gülümsüyorum ..
Ben malesef Almanya da akraba ziyaretinde olacagim, yoksa Zandvoortta sizi beklerdim Üzgünüm .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hedef-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler ZXRosman, arkadasim bende zaten almanyadan gitmeyi dusunuyom oraya ama arastirdim 250km burdanda yanliz hava bozuk olacak galiba hava durumu na baktim hollandanin insallah iyi olurda cikar guzel bir gezi yapar doneriz kazasiz belesiz.
Başa dön
hedef-45 Çevrimdışı hedef-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hedef-45, havalar bozuk.. Bir kaç gündür yagmur yogun bir sekilde yagiyor. Tahminlere göre bu hafta pek bir degisiklik beklemiyorlar Üzgünüm .

Yinede belli olmaz bu memleketin havasina Göz kırpıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hedef-45, almanyada oturuyor ve manisa somalısın demek.... Şok oldum Şok oldum Şok oldum
nasıl tanımıyorum seni hayret,neyse.hollandaya gideceksin madem sana tel vereyim buluşun gezin motorcu kankalarımla... Bravo Bravo

0031633 918286 adı ertuğrul,tel eder buluşursanız hollandanın heryerini gezersiniz.
bu arada somaya geldiğinde beni bul,,,otel kamba dedinmi gösterirler.... Bravo Bravo Bravo
iyi geziler......... Bravo
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EGELIHACI
Üye
Üye

Nereden: Recklinghausen

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam otel kamba seni ben zaten taniyorum ama sohbetimiz olmadi carsi camisinin orad tenekeci emin var kanuni tiger var onun ogluyum ben
birda balaban la ayni yerde calismistik biz telefonun icin tesekkurler

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

egeli hacinin abisiyim ben ayni bilgisayardann yaziyoruz yanlislikla onun sayfasindan yazmisim kusura bakmayin simdi farkettim
Başa dön
EGELIHACI Çevrimdışı EGELIHACI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hedef-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam otel kamba seni ben zaten taniyorum ama sohbetimiz olmadi carsi camisinin orad tenekeci emin var kanuni tiger var onun ogluyum ben
birda balaban la ayni yerde calismistik biz telefonun icin tesekkurler Motordelisi Motordelisi
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hedef-45, iyi tanırım babanı Gülümsüyorum geldiğinde uğra tanışırız.. Göz kırpıyorum Bravo
bu arada telefon et hollandadaki kankalarıma,gerekeni yapacaklardır... Bravo
selamımı ilet yeter.. Gülümsüyorum
iyi geziler şimdiden sizlere...

bu arada balabanla feritin ordamı çalıştınız...? Gülümsüyorum
Başa dön
hedef-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, evet feritin orda calismistik.

turkiyeye gelince nasip olursa gelcem yanina bir cayini icmeye senin kankalari ariyacam ama sanirim bu hafta geziyi iptal edecez hava hala bozuk 4 gundur yagmur var hollanda da havada aynimis nasip bakalim cumartesi nasil olacak hava tekrar selam tum somali arkadaslara

almanto abimede selam soyle oda tanir beni .
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hedef-45 demiş ki:
ekamba,almanto abimede selam soyle oda tanir beni .
onun namını artık pinto olarak değiştirdik. Gülümsüyorum
motor alacam diye bi kova akrep soktu cebine,hiç çekilmiyor bu aralar pintiliği.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
geldiğinde almantoyu görürsen ekamba böle böle deyip etiket etti seni de,delirsin biraz... Gülümsüyorum
Başa dön
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, kesin geldiyimde kizdiririm pintodiye almanto abimi.

senin kankileri daha sonra aramaya caliscam ben pazargunu hava yagmurlu diye yola cikmadik. benim motara biri bakti motoru sattik motorsuzuz simdi ariyoz ama durumumuza gorebakicam.
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal