Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4192 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 07.07.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
Hollanda nin neresinden gelirsen gel en fazla 2,5 saattini alir ..
Ben malesef Almanya da akraba ziyaretinde olacagim, yoksa Zandvoortta sizi beklerdim . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Jun 26, 2008 Mesajlar: 101 Nereden: almanya manisa soma
Tarih: 08.07.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
tesekkurler ZXRosman, arkadasim bende zaten almanyadan gitmeyi dusunuyom oraya ama arastirdim 250km burdanda yanliz hava bozuk olacak galiba hava durumu na baktim hollandanin insallah iyi olurda cikar guzel bir gezi yapar doneriz kazasiz belesiz.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7664 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 08.07.2008 - 18:58 Mesaj konusu:
hedef-45, almanyada oturuyor ve manisa somalısın demek....
nasıl tanımıyorum seni hayret,neyse.hollandaya gideceksin madem sana tel vereyim buluşun gezin motorcu kankalarımla...
0031633 918286 adı ertuğrul,tel eder buluşursanız hollandanın heryerini gezersiniz.
bu arada somaya geldiğinde beni bul,,,otel kamba dedinmi gösterirler....
iyi geziler......... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 08.07.2008 - 19:35 Mesaj konusu:
selam otel kamba seni ben zaten taniyorum ama sohbetimiz olmadi carsi camisinin orad tenekeci emin var kanuni tiger var onun ogluyum ben
birda balaban la ayni yerde calismistik biz telefonun icin tesekkurler
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
egeli hacinin abisiyim ben ayni bilgisayardann yaziyoruz yanlislikla onun sayfasindan yazmisim kusura bakmayin simdi farkettim
Tarih: 08.07.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
selam otel kamba seni ben zaten taniyorum ama sohbetimiz olmadi carsi camisinin orad tenekeci emin var kanuni tiger var onun ogluyum ben
birda balaban la ayni yerde calismistik biz telefonun icin tesekkurler
Tarih: 10.07.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
hedef-45, iyi tanırım babanı geldiğinde uğra tanışırız..
bu arada telefon et hollandadaki kankalarıma,gerekeni yapacaklardır...
selamımı ilet yeter..
iyi geziler şimdiden sizlere...
Tarih: 10.07.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
ekamba, evet feritin orda calismistik.
turkiyeye gelince nasip olursa gelcem yanina bir cayini icmeye senin kankalari ariyacam ama sanirim bu hafta geziyi iptal edecez hava hala bozuk 4 gundur yagmur var hollanda da havada aynimis nasip bakalim cumartesi nasil olacak hava tekrar selam tum somali arkadaslara
Tarih: 11.07.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
hedef-45 demiş ki:
ekamba,almanto abimede selam soyle oda tanir beni .
onun namını artık pinto olarak değiştirdik.
motor alacam diye bi kova akrep soktu cebine,hiç çekilmiyor bu aralar pintiliği..
geldiğinde almantoyu görürsen ekamba böle böle deyip etiket etti seni de,delirsin biraz... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
ekamba, kesin geldiyimde kizdiririm pintodiye almanto abimi.
senin kankileri daha sonra aramaya caliscam ben pazargunu hava yagmurlu diye yola cikmadik. benim motara biri bakti motoru sattik motorsuzuz simdi ariyoz ama durumumuza gorebakicam.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız