tem hereke gişelerinin orada bi 1000RR kaza yapmış hafta sonu omu yoksa kırmızı siyah _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 07.07.2008 - 19:51 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun arkadaşım bu arada motor pertmi yani _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 07.07.2008 - 21:06 Mesaj konusu:
BÜYÜK geçmiş olsun arkadaşım. benim her zaman dediğim bir lafım var. BİLMEDİĞİN YOLDA HIZ YAPMAYACAKSIN. bu tür kazalar genelde bu şekilde oluyor ALLAH hepimizi kazalardan korusun.(amin) _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla...
Tarih: 07.07.2008 - 23:50 Mesaj konusu:
Hocam çok geçmiş olsun Allah seni korumuş ya gerisinin önemi yok motorun inşallah yaptırırsın düzelir önemli olan sende bi hasar olmaması.. _________________ Win if you can , lose if you must.
Tarih: 07.07.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
Hocam geçmiş olsun Pazar sabahı saat 10.00 cıvarlarında hereke cıvarlarında kırmızı-siyah 1000 RR sen mıydın? bende Kartala gıdıyodum izmitten tesadüfen yolun karşısında gördüm motorsikleti oralar gerçekten kaygan hele sabah saatlerinde dikkatli olmak lazım ön lastik ne kadar iyi olursa olsun aniden bırakabiliyor geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusun.. _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 08.07.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
dostum geçmiş olsun, sanırım bahsettiğin yer viyadüklerin olduğu bolge. orası çok sakat yav _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Büyük geçmiş olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız