Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 07.07.2008 - 23:35 Mesaj konusu:
Allah ailesine ve yakin dost ve arkadaslarina sabir versin, hepimizin Basi sagolsun.
Allah Rahmet eylesin.
Cok Zoorrr ve cokk üzüücü bir haber, Md ye girmekten korkmaya basladim, insallah kötüü bi haber yokturdur diye.
Buu Kaccc oldu yaaaa.....
Allah Mekanini cennet günahlarini af etsin, yattigi yer Nurlarla dolsun. aahh aahhhh...... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.07.2008 - 23:40 Mesaj konusu:
tarkan_600 demiş ki:
hepiniz sagolun cok kötü bir olay md,de en aktif olarak bi biz vardık nazillide arkadaşımın ölüm haberini topik olarak acacagım aklımın ucuna bile gelmezdi motorumu en kısa zamanda satacagım bu kaza oldu motor tehlikeli diye degil yusuf arkadaşım olmadıktan sonra motorun tadı tuzu yoktur benim için md de honda suzuki kavgası yapacak kimsem kalmadı artık sırf ona takılmak kızdırmak için honda şöyle honda boyle diye yazardım ama bu saatten sonra bi anlamı kalmadı
ölenle ölünmez dostum,şu güne kadar tam 17 tane yakın dostumu verdim toprağa
ama hayat gerçektende devam ediyor,senin şu düşündüğünü bugüne kadar 17 değil belkide 50 kez düşünüp
bıraktım motorculuğu ama neden bilmiyorum ama bi türlü olmadı BIRAKAMADIM...
araba ile kaza yapıp kaybettiğimiz dostlarımız da oldu,şimdi arabaya da mı binmeyelim ?
haa dersin ki çok iyi bir ikiliydik rahmetli ile herşeyi beraberce yaşıyorduk o gitti bi anlamı kalmadı artık dersin
ok der saygı duyarım.ama unutma ki ölenle ölünmüyor.verdiğin karara saygı duymaktan başka çaremiz yok.
AMA KENAN SOFUOĞLUNU DA DÜŞÜN.2 kardeşini verdi bu yolda.ama hala devam......
tekrardan allah rahmet eylesin arkadaşımıza,inan bende öğrenince fevkalade üzüldüm.ama nediyelim........
senin adına gerçekten çok üzgünüm,dost kaybetmenin acısını iyi bilirim.başın sağolsun. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.07.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
honda şöyle honda boyle diye yazardım ama bu saatten sonra bi anlamı kalmadı
tarkan_600, artık beni kızdırmak için yazarsın,senin için yusufun yerini tabiki tutmaz ama motorculuğu bırakmak yerine her bindiğinde onun anılarını yasat derim!! benimki sadece tavsiye tekrar basımız sağolsun gercekten msn den tanırdım efendi biriydi!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız