Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

X RİNX ÜYELİ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeter artık bitsin şu kazalar

tanımıyordum ama tanımış gibi üzüldüm Üzgünüm

yalan dünya işte

hepimiz bir zaman sonra göç edeceğiz

önemli olan öbürkü dünya

mevlana demişki benim arkamdan ağlamayın ben mutlu olacağim yere gidiyorum demiş

allahtan rahmet geride kalanlara sabır dliyorum

nur için de yatsın mekanı cemnnet olsun Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin,Yakınlarına Sabır. cennet mekanı olsun arkadaşım.
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ailesine ve yakin dost ve arkadaslarina sabir versin, hepimizin Basi sagolsun.
Allah Rahmet eylesin.
Cok Zoorrr ve cokk üzüücü bir haber, Md ye girmekten korkmaya basladim, insallah kötüü bi haber yokturdur diye.
Buu Kaccc oldu yaaaa.....

Allah Mekanini cennet günahlarini af etsin, yattigi yer Nurlarla dolsun. aahh aahhhh......

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
hepiniz sagolun cok kötü bir olay md,de en aktif olarak bi biz vardık nazillide arkadaşımın ölüm haberini topik olarak acacagım aklımın ucuna bile gelmezdi motorumu en kısa zamanda satacagım bu kaza oldu motor tehlikeli diye degil yusuf arkadaşım olmadıktan sonra motorun tadı tuzu yoktur benim için md de honda suzuki kavgası yapacak kimsem kalmadı artık sırf ona takılmak kızdırmak için honda şöyle honda boyle diye yazardım ama bu saatten sonra bi anlamı kalmadı
ölenle ölünmez dostum,şu güne kadar tam 17 tane yakın dostumu verdim toprağa Üzgünüm
ama hayat gerçektende devam ediyor,senin şu düşündüğünü bugüne kadar 17 değil belkide 50 kez düşünüp
bıraktım motorculuğu ama neden bilmiyorum ama bi türlü olmadı BIRAKAMADIM...
araba ile kaza yapıp kaybettiğimiz dostlarımız da oldu,şimdi arabaya da mı binmeyelim ? Üzgünüm
haa dersin ki çok iyi bir ikiliydik rahmetli ile herşeyi beraberce yaşıyorduk o gitti bi anlamı kalmadı artık dersin
ok der saygı duyarım.ama unutma ki ölenle ölünmüyor.verdiğin karara saygı duymaktan başka çaremiz yok.
AMA KENAN SOFUOĞLUNU DA DÜŞÜN.2 kardeşini verdi bu yolda.ama hala devam...... Üzgünüm
tekrardan allah rahmet eylesin arkadaşımıza,inan bende öğrenince fevkalade üzüldüm.ama nediyelim........ Üzgünüm
senin adına gerçekten çok üzgünüm,dost kaybetmenin acısını iyi bilirim.başın sağolsun.
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin, Yakınlarına Sabır Versin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ranbo
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ,sevenlerine yakınlarına sabırlar diliyorum
Başa dön
ranbo Çevrimdışı ranbo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura şimdi Çevrimiçi Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kimseye kaza bela vermesin

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin İstemiyorum . Yakınlarına sabır versin

http://www.sahibinden.com/2008_ybr_125_motorumu_satiyorum_5_500_km_de_2008_mart_ayinin_soWQQaXQQ10549371WQQpXQQdisplayitem&keyword=ybr%20mart

Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum resimleri eklemissinya cok kotu oldum.orada gulen arkadas sımdı yok.dunya boyle ıste.olenle olunmuyor ama onlarsızda hep bır parca eksık kalıyor ve yapboz asla tamamlanmıyor.allah rahmet eylesın Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

honda şöyle honda boyle diye yazardım ama bu saatten sonra bi anlamı kalmadı

tarkan_600, artık beni kızdırmak için yazarsın,senin için yusufun yerini tabiki tutmaz ama motorculuğu bırakmak yerine her bindiğinde onun anılarını yasat derim!! benimki sadece tavsiye tekrar basımız sağolsun gercekten msn den tanırdım efendi biriydi!!! Ağlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine sabır versin, toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın Ağlıyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin ve artık bu haberler bitsinnnn
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , soylıycek herseyı herkes soylemiş zaten , sabırlar dılıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal