Burdaki mesajlarını hatırlıyorum, çok üzücü, ben de ne güzel yorum yapıyor diye düşünmüştüm hatta. İnanamıyorum. Allah rahtmet eylesin, o Kuşadası yolunu da bi türlü adam edemeyen karayollarını bildiği gibi yapsın! _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Allah Rahmet eylesin.
Geçenlerde kuşadasına gitmiştim Racing motorla 500 küsür km yol gittim hiç durmadan geri dönüyorum haşat durumdayım arkamda bir kişi daha var testesteronlarım yapışmış, O sırada siyah bir honda 1000RR plaka yok sıfır makina başladı benimle uğraşmaya 2 kişiler kask koruma yok deli gibi yatırmalar sağdan soldan geçmeler bana işaret etmeler, ben hiç istifimi bozmadan yoluma devam ettim sökeye geldim arkamdaki arkadaşım iyiki gaza gelip onlarla didişmedin dedi. Yol acayip virajlı ve tehlikeliydi otobana gidiş yolunda asfalt erimişti ve ilerlemek çok zordu.
Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:
Yakında Kuşadasından Siyah 1000RR veya 600RR tam bilemiyorum kaza haberi gelirse hiç şaşırmam, Belkide kaza eden arkadaşları bu kişiler gaza getirdi _________________
Tarih: 08.07.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin:( koruma yokmuymuş rahmetlide? çünki kamyona arkadan vurmuş ama sadece farları kırık gibi bi ibare gördüm eger makinada bukadar hasar varsa benim aklıma kasksız oldugu geliyor _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Tarih: 08.07.2008 - 10:51 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:
honda şöyle honda boyle diye yazardım ama bu saatten sonra bi anlamı kalmadı
tarkan_600, artık beni kızdırmak için yazarsın,senin için yusufun yerini tabiki tutmaz ama motorculuğu bırakmak yerine her bindiğinde onun anılarını yasat derim!! benimki sadece tavsiye tekrar basımız sağolsun gercekten msn den tanırdım efendi biriydi!!!
bana kızardı o senle atışıyorum die beni kızdırcam die milletle papaz oluyorsun derdi bi defasında onu ben sanmısın msn de adam bana fırca kaydı senin yüzünden demişti hatırlamısındır
Son Mesajdan 50 saniye:
seni fazla tanımasada seni çok severdi sradhan tam benim adamım derdi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız