Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda

2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK Güzel Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş.Ben repsol olanı daha çok beğendim ama Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

07 rr daha çok yakışmış bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Manhattan
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trabzonda yok satar Dil çıkarıyorum

Bence repsol çok daha iyi Bravo
Başa dön
Manhattan Çevrimdışı Manhattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

renkler fena oturmuş.tek kelimeyle süper.ama repsol'ün yeri bambaşka Bravo
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii olmus fena deil
Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum yakışıklı makina bu renklerde çok hoş durmuş tşk başkan ekran koruyucu yaptım Gülümsüyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, bencede repsol daha güzel
CBF150
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kırmızı-beyaz olsaymış daha iyi olurmuş 3 renk yerine 2 renk her zaman daha çarpıcıdır.
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Manhattan, repsol eskidi bea ?
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
ekamba, sen honda al,bende R1 alayım Dil çıkarıyorum
ok dicemde sen sözünde durmassın... Dil çıkarıyorum
fakat 2009 da r1 bomba gibi düşecek piyasaya şimdiden almayı planlıyorsun anlaşılan... Gülümsüyorum Gülümsüyorum

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

bende MV Agusto F312 R alayım ikinizide deleyim
onun deldiği yerde gül biter Gülümsüyorum
oha,gül biter demek...... Şok oldum
MV Agusto f312R alıp seni gülbahçesine çeviresim geldi valla sen böle konuşunca....... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önceki Tri colorlar çok daha güzel, kuyruk mavi değilde beyaz olsaymış çok daha güzel olurmuş birde canlı görmek lazım Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resminden gorundugu kadariyla 2007 HRC daha hos geliyor gozume. Bir de canlisini gormek lazim ciktiginda.
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Re: 2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="HakanDincer"]

canlısını görmek lazım ama eğer ön camın devamı gibi kullanılan siyah ile kırmızı-beyaz kombinasyonu güzel olmuş Bravo Bravo
sanki önden darbe yemiş gibi olan o görüntüyü değiştirmiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum .Yalnız zevkler ve renkler tartışılmaz ama mavi renk biraz daha
koyu olsa daha iyi olur gibime geliyor.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal