deliemin, serial1000 cc de KMK sporcusu Yunus ERÇELİK birinci olmuştur.Hakan ım bilgi verilmemiş sana heralde.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
bukardeşimizin herhangi bir sponsoru yok.Kendi imkanları ile ve birazcık bizim desteğimizle (KMK)yarışıyor.Bu yüzden büyük fedakarlık yaptığını biliyoruz.Aroma takımına ve sponsorlara teşekkür ederiz.Başarılarının devamını dileriz.
Tarih: 08.07.2008 - 12:44 Mesaj konusu:
Ay yıldızlı bayrağın yunanistan gibi bi memlekette dalgalanmasını sağlayan tüm ekibi yürekten kutluyorum..helal olsun kardeşlerime.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 08.07.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
herbirini yakından tanıdığım tüm arkadaşlarımın başarılarının devamını içtenlikle dilerim.
katkılarından dolayı AROMA grubuna da destek ve sponsorluğundan dolayı kutlarım.
başarılar arkadaşlar.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 08.07.2008 - 13:57 Mesaj konusu:
Yarisci arkadaslarimi candan Kutluyor basarilarin devamini diliyorum.
Aromaya da yaptiklari katkilarindan sponsorluklarindan dolayi biz Avrupada Motorcular ayrica Tessekür ediyoruz.
Türk Sporcularimiz dünyada daha iyi yerlere Layik Türk Bayragini gördügümde GURUR duyuyorum _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
deliemin, boşver birinciyi..
Avrupa Şampiyonası bu..
ALINAN BU DERECELER HAKİKATEN BÜYÜK BAŞARI...
Başkanım 50 Bin üyesi olan koskoca MDSK klübünün bi başkanı Tarafsız olarak Hakem olarak Yunus ERÇELİĞİ'in almış olduğu dereceyi ve yunus erçeliği nasıl tebrik etmessiniz!!!!. Bu sizin tarafsızlığınıza gölge düşürebilir... tarafınızdan Yunus ERÇELİĞ'e karşı bi anti pati varmış
izlenimi verebilir... bence açmış olduğunuz topiği tekrardan gözden geçirmelisiniz diye düşünüyorum ... oda bizim insanımız oda bir TÜRK
_________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız