Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 08.07.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
2side İşini Bilmiyor Bunlarım Açamıyan Arkadaşlar İçin İlk başta www.vtunnel.com 'u Açın Oradaki gmail.com Yazan Yere Youtube'un Full Linkini Yapıştırın Ok Deyin Girer _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 08.07.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
Raymone, yaw onu biliyom
len serkan nye yapıstırılmış halini vermiyonda uğraştırıyon len beni _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
snoopdogg Kenan'abim rica ederim seninle de yaparız bi ekşın...
crazy_81 demiş ki:
olum kafanmı ıyı hayır aksam ıcen benım sarhos olan senmısın anlamadım neden boyle bır yarısa gırme geregı duydun anlamadım neyse onemlı degıl ben gelınce bulurum bı vıdeo verırım olmadı ben cekerım serkanım senden kıymetlımı
crazy_81 Emrah'cım kafam güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin...
sesginn demiş ki:
serkan_yenidunya, yaw oğlm ben açamıyom sizin bu linkleri yaw crazy de sennde linkleri açamıyom 2 nize karsı bi antipatimi yoksa
saka bi yana cidden açamıyom
sesginn Sezgin'abim zaten sen açsan ben dişimi kırarım sen izlemesende olur sensiz olmaz yap bakalım yorumunu nasıl gitmiş bizim elemanlar... sezo sıkıdur olm askerden sonra senin K_5 in marifetlerini göreces çok yakında...
_ToLGa_ demiş ki:
''kaskınız basınızda farınız ve yolunuz açık olsun''
Bu cümleyi okuyunca kendimi motokeyf seyrediyomuş gibi hissettim tamamen orda program bitince kızın söylediği cümleyi yazmışsın
o kız kimden ögrendi zannediorsun topic hort _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 01.08.2008 - 23:25 Mesaj konusu:
ne oldu o gecen neydı ole ya nerdeyız yaşıyomuyum? _________________ -----DeLi oLmaK AyRıCaLıKtIr....!=)------
---------Türkçe Turkche Olmasın!---------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız