Tarih: 08.07.2008 - 13:48 Mesaj konusu:
Sadece sarı çatalı siyah olarak bıraksalarmış, hem jantlar hem mavi çamurluk kendini daha fazla ön plana çıkartırmış. Bu kombinasyonu da ilerisi için not edelim. İşimize devam edelim.
kim ne derse desin 2008 cbr 1000rr tum rakıplerı koltugundan etti.helal olsun ne diyelim.iyide olsa kötüde olsa yollarda ve forum sıtelerınde adından cokca soz ettırıyor.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3869 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 08.07.2008 - 14:21 Mesaj konusu:
mrpilot demiş ki:
mavi renk biraz daha koyu olsa daha iyi olur gibime geliyor.eli:
Ayni sekilde dusunuyorum.
O yuzden ben de mesajimda 2007'yi tercih ederim dedim. Belki resim kalitesinden dolayi parlak duruyordur mavinin tonu, bekleyip gorecez canlisini.
_RoMeO_ demiş ki:
kim ne derse desin 2008 cbr 1000rr tum rakıplerı koltugundan etti.helal olsun ne diyelim.iyide olsa kötüde olsa yollarda ve forum sıtelerınde adından cokca soz ettırıyor.
Cikmadan once boyle olacagini tahmin etmistim. 2-3 ay oncesinden uzerindeki teknolojiler bir bir su yuzune cikarken bircok kisinin tasarimin dandirikligini iplemeden tercihini bu modelden yana yapacagini dusunmustum. Ve aynen oyle oldu. Cogu kullanici bunun tasarimina hasta olmuyor. Ama uzerindeki degisiklikler gercekten fazla.
Ben de bu tasarimi sevmiyorum ama uzerindeki ozellikler insanin kafasini hakikaten karistiriyor. 600RR'in kompakt yapisi cok hosuma gitmisti. Ve Honda bu litrelik modelini de cok hafifletti. Kaydirmali debriyaj filan. Cok degisik bir sey cikti ortaya. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 08.07.2008 - 16:46 Mesaj konusu:
redstorm, ilk resim ile bu resim arasında dediğim gibi yan granajda mavilikler daha süperleştirmiş olayı.
şu haliyle gerçekten çok hoş özellikle depo ve kuyruk rengi...
hondamı alsak ne..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3869 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 08.07.2008 - 19:22 Mesaj konusu:
redstorm'un koydugu fotograflardaki motosiklet ozel olarak toplanmis. Jantlar, ekzost, pegler filan...
HRC'yi ayni fiyata bu sekilde cikartsinlar, 3 tane alirim.
Bu arada mavinin tonu Hakan baskanin koyduguyla ayni. Eski HRC'deki laciverti unutucaz demek oluyor bu da...
sefa1262 demiş ki:
HRC Ne OLuyo.
Honda Racing Corporation _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız