Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda

2008 cbr 1000RR yeni HRC renkleriyle karşınızda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resime alıcı gözle baktımda bence yan granajdaki beyaz çok fazla,
renkli (kırmızı-lacivert)yırtıcı stikerlerle tamamlayabilirlerse daha süper olur..
Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece sarı çatalı siyah olarak bıraksalarmış, hem jantlar hem mavi çamurluk kendini daha fazla ön plana çıkartırmış. Bu kombinasyonu da ilerisi için not edelim. İşimize devam edelim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim ne derse desin 2008 cbr 1000rr tum rakıplerı koltugundan etti.helal olsun ne diyelim.iyide olsa kötüde olsa yollarda ve forum sıtelerınde adından cokca soz ettırıyor. Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot demiş ki:
mavi renk biraz daha koyu olsa daha iyi olur gibime geliyor.eli:

Ayni sekilde dusunuyorum. Bravo
O yuzden ben de mesajimda 2007'yi tercih ederim dedim. Belki resim kalitesinden dolayi parlak duruyordur mavinin tonu, bekleyip gorecez canlisini.

_RoMeO_ demiş ki:
kim ne derse desin 2008 cbr 1000rr tum rakıplerı koltugundan etti.helal olsun ne diyelim.iyide olsa kötüde olsa yollarda ve forum sıtelerınde adından cokca soz ettırıyor. Alkışlıyorum

Cikmadan once boyle olacagini tahmin etmistim. 2-3 ay oncesinden uzerindeki teknolojiler bir bir su yuzune cikarken bircok kisinin tasarimin dandirikligini iplemeden tercihini bu modelden yana yapacagini dusunmustum. Ve aynen oyle oldu. Cogu kullanici bunun tasarimina hasta olmuyor. Ama uzerindeki degisiklikler gercekten fazla.
Ben de bu tasarimi sevmiyorum ama uzerindeki ozellikler insanin kafasini hakikaten karistiriyor. 600RR'in kompakt yapisi cok hosuma gitmisti. Ve Honda bu litrelik modelini de cok hafifletti. Kaydirmali debriyaj filan. Cok degisik bir sey cikti ortaya.
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oyyyyyyyyy.......
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2009 yılında kısmet olursa bu rengi ile ilk tercihim olacak Bravo
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha yakindan bakalim
( TOKYO Bike Show, 100RR.net)

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, ilk resim ile bu resim arasında dediğim gibi yan granajda mavilikler daha süperleştirmiş olayı.
şu haliyle gerçekten çok hoş özellikle depo ve kuyruk rengi... Bravo Bravo Bravo
hondamı alsak ne..... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışmış, güzel olmuş.. repsol'den sonra HRC çılgınlığı mı başlıyor yani Şok oldum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE GÜZEL OLMAMIŞ... Beğenmedim Beğenmedim
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HRC Ne OLuyo.
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm'un koydugu fotograflardaki motosiklet ozel olarak toplanmis. Jantlar, ekzost, pegler filan...
HRC'yi ayni fiyata bu sekilde cikartsinlar, 3 tane alirim. Çok gülüyorum

Bu arada mavinin tonu Hakan baskanin koyduguyla ayni. Eski HRC'deki laciverti unutucaz demek oluyor bu da... Üzgünüm

sefa1262 demiş ki:
HRC Ne OLuyo.

Honda Racing Corporation
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel guzel olmasınada ahh gıdı ahhh anlayan anladı Üzgünüm Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş.. Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal