Tarih: 08.07.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
Kaza olduğunda motorlarımız aynı olduğundan ordan gecen bi abimiz ben zannetmiş,baktığında nazilli plakalıydı dedi bize anlatırken çok üzüldük.benim tanıdığım nazillide bir tane yeni 0 satılan bir rr vardı birde burda gördüğüm vefat eden arkadaşımız insallah onlar değildir demiştim.ama malesef x ringx miş.kırmızılar asla evcilleşmeş diye imzası vardı. allah rahmet eylesin.ailesine arkadaşlarına sabır diliyorum. _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
Tarih: 08.07.2008 - 16:30 Mesaj konusu:
Allah gani gani rahmet eylesin
kadere eğilmekten, boynumuzu bükmekten başka çare yok maalesef
bazen bende senin gibi düşünüyorum satayım şu mereti paşa paşa bineyim arabama ama olmuyor işte insan sevdiğinden vazgeçemiyor ama benim kesin kararım artık yolda kullanmıyacam uygun bi motor alıp offroad yapacam gerçekten asvaltta kullanmak çok tehlikeli...
Hele İzmirde, İstanbulda kullanan arkadaşları tebrik ediyorum yemin ederim istanbula gittiğimde araba kullanamıyorum konuyu saptırmak istememiştim zaten kafadan 250 tane 'allah rahmet eylesin mesajım var
gerçekten insanın içi cız ediyor merhumun mekanı cennet olsun allah tahsilatını affetsin.... _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız