Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu gruptan bir kişi KENE ısırması sonucu öldü.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu gruptan bir kişi KENE ısırması sonucu öldü.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıllardır motor kullanıırım.Sayısız tehlike atlattım.Bugüne kadar allahtan bişey olmadı ama küçücük bir kene yüzünden ölürsem BANA YAZIKLAR OLSUUUUUUUUUNNNNNNNN:(

Pisi pisine ölmek bu olsa gerek:(

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'de enduroculuğu bitirecek bu keneler.

Beğenmedim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum inanamıyorum yaa allah rahmet eylesin akraba ve yakınlarına başsaglıgı ve sabır dilerim Üzgünüm
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biyolojik savaş başladı..bu güne kadar böyle bişi yoktu ülkemizde!Çayıra Çimene giden arkadaşlar biraz daha dikkat lütfen İyi fikir Haftsonu bi yeşillik lüksümüz vardı onuda aldılar elimizden Öfkeliyim

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ecel Ağlıyorum Ağlıyorum
allah rahmet eylesin Üzgünüm
ruhcanr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kırcali

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin, yakınlarına sabır diliyorum... Ecel..
ruhcanr Çevrimdışı ruhcanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet etsin, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.
Dikkatli ve tedbirli olalım lütfen.

KKKA BELİRTİLERİ VE YAPILMASI GEREKENLER
KENENİN ÇIKARILMASI İLE İLGİLİ EK BİLGİ :

Kan emen bir keneyi deriden söküp atmak hastalık bulaşma riskini artırdığından oldukça tehlikelidir. Çünkü çıkarılmaya çalışılan kene midesinde bulunan, mikrop ve bakterilerle dolu kanı tekrar geriye boşaltır. Kene ısırmasında ilk önce bir sağlık kuruluşuna başvurun.

1) Kenenin üzerine kimyasal madde dökmeyin, bunu yaparsanız kene rahatsız olup sizi bırakabilir fakat bu esnada emdiği kanın bir kısmını kusar, midesinden gelen tehlikeli virüs ve mikroplar vucudunuza bulaşır.
2) Sakın kenenin vucuduna dokunmayın, bu emdiği kanı geri boşaltmasına yol açar
3) Keneyi öldürmek için ezmeyin, patlamasına neden olabilir.
4) En yakın zamanda bir sağlık kuruluşundan yardım isteyin, kontrol yaptırın.

KENE ISIRMASININ BELİRTİLERİ:
İnsanlarda; hastalık ateş, üşüme-titreme yaygın kas ağrıları, bulantı-kusma, ishal, yüzde kızarıklık, karaciğerde büyüme ve kanama ile kendini gösterir. Ateş, kırıklık, kas ağrısı, iştahsızlık, baş ağrısı, aşırı duyarlılık, sırt ağrısı, kol ve bacaklarda ağrı, mide bölgesinde ağrı, bel bölgesinde ağrı gibi belirtiler ile ani olarak başlamaktadır. Bazen bu bulgulara kusma, karın ağrısı ve ishal ilave olabilmektedir. Gövde ve kol ve bacaklarda cilt içi kanama görülebilir. Burun kanaması ve değişik alanlarda kanama bulguları bulunabilir.

İNSANLARA BULAŞMASI
İnsanlar virüsü; Enfekte kenelerin yapışması/kan emmesi sırasında salgıladıkları tükürük salgısı ile, Enfekte kenelerin çıplak elle ezilmesi sırasında temasla, Viremik hayvanların kan ve dokuları ile temasla, Viremik hastalarla (kan ve diğer vücut sıvıları)temas ile olmaktadır.
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: El-aziz

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biyolojikmi değilmi beni aşar ama önceden yapışınca hemen tutup çıkartacağın hayvan şimdi ölüm saçıyor bence bir an evvel tıpın buna bir çare bulması lazım....
Allah rahmet eylesin...
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cilo
Üye
Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geride kalanlarına sabır dilerim..
copil
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kene olayını hafife almayalım arkadaşlar,Allah rahmet eylesin.
Başa dön
copil Çevrimdışı copil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa abiye allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray can sıkıcı bır hal aldı bu ıs ya .!.
adam motorcu keneden öluyor..tr de motor kullan hayatta kal kene yuzunden öl Sinirlendim
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eyleısn yazık olmus ..katil kene can almaaya dewam etmez isallah
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demişki:bence de bu keneler biyolojik savaş başlangıcından başka bir şey değil.Evvelki sene kuş gribi önceki zamanlarda deli dana ve şimdide kene ısırması.

İLLUMİNATİ oluşumu Göz kırpıyorum

En son titi tarafından 08.07.2008 - 16:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal