Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorlara da blow off takılırmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorlara da blow off takılırmı?

motorlara da blow off takılırmı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 29.06.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monza marka türkiyede ençok kullanılana marka bosh hks ecu markada bulmak mümkündür...
el yapımı ve crom olarak imal edilen JVS marka ise bence işin sonudur.....Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 29.06.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuff cuffffffffffffffffffffffff Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sevmiyorum sisnsi bir yılanın gecisini çagrıştırıyor nerede o tok gürül gürül ses nerede ıslık çalar misali............ss i bozar bence Beğenmedim Beğenmedim
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.07.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw turbo taktıkta bof umu tartısıyos hey allahım yine bi topic İyi fikir
blow olan turbolu motorlar var zaten nette ama turbo arabadaki boyutta olmadığı için o sesi arabadaki gibi duymak söz konusu değil ama az dikkat edilirse duyuluyo bi sürü video var buna örnek Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.07.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedmania demiş ki:
bi arada doğanda şahinlerde görmüştüm debriajdan ayağın kaldırılması ile kasetten cuf cuf die ses geliyordu kaputa küçük bir kolon takılıyordu amma gülmüştüm.ama yurdum insanı herkezsucubi alamayınca teselli oluyor .hakir görmemek lazım tadını alıyorsa sorun yok kannaatindeyim.özellikle hks marka bu işin piri olarak biliyorum Bravo

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Yurdum insanin bu saf temiz duygularina bayiliyorum, kaput altinda kolonla blo woff Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 07.07.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel birşey am a motora yarayacığını bi fayda sağlayacağını hatta takılacağını bile sanmıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 07.07.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilia rs lerdeki turboya blow off takmak mümkün değil malesef..Çünkü aprilianın turbo sistemi bildiğimiz blow off takılabilecek standard şekilde çalışan turbolar gibi değil..Aprilia gibi motorlarda exup sistemi mevcut yani devir atak sistemi..

O şahinlere çakma blow off yapanları bende gördüm hoparlörden çuff diye ses çıkıyo Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ şimdi Çevrimiçi _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya buna gerenk yoq bzm bu konyada mıllette cakma blow off yanı debraja baglı olan bı tel var o tel gerıye ıttıgı zman elektronık blow off tüüüüfff die bi ses verir!!

ama hep aynı sesi verir orjinal blow offda yanı buda turbolu arabalarda olur ve herzmna aynı sesi vermez

vee motora gelınce debrıyaj telıyle bırlestırılır granajın orayada bı hoparlor takılır alsana blow off ama cok eziq olur gerek yoq arkdaslar bunlara flan herşeyin orjinali güzeldirrR Bravo
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 07.07.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

one ya
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Güzel birşey am a motora yarayacığını bi fayda sağlayacağını hatta takılacağını bile sanmıyorum

blow of un ne işe yaradığını biliyonmu hayatnda hiç gördünmü yada turbo ne diye sorıyım sana istersen
arkadaslar bırakın bu cahil muhabbetleride arastırın saçma sapan msjlar yazmayın senn gibi bi kaç tane daha var hepsini kopyalayamıcam smdi lütfen bilmiyosanız susun yazmayın yok motora takılmazmıs takılsa yararı olmazmıs tavsiye etmiyolarmıs falan filan yuh yani görende hepinizde turbolu makina var sanıcak İyi fikir
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Answer_3, demişki ;
Alıntı:

sen hç motoruna blow of taktınmı ? emim takmamışssındr ama takmış denemiş gibi gözüküyosun Göz kırpıyorum bukadar düz konuşma ve cahillik olmaz cidden saçma sapan msjlar yazıyosunu allhaslkına biraz bilinçlenelim yahu İyi fikir İyi fikir İyi fikir
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atomR1, blow off un tek amacının ses olmadığını hala anlayamamışsın sanırım ? blow off turbosu olan her arabada olması gereken bir parçadır..Motorun ömrünü uzatır ..Uzatmasada en azından turbonun motorun ömrünün kısaltmasını olabildiğince engellemeye çalışır..

sesginn, ''yok motora takılmazmış yok bilmemne'' derken bana mı dedin onları ?

Başa dön
_ToLGa_ şimdi Çevrimiçi _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, ii bak bakalım sana mı demiş duruyorum kimin alıntısını yaptım ben orda İyi fikir
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

('_ToLGa_, ') TAKTINMDIDA BNA AKIL VERIORSN INT OKUYUP BIZE SOYLUON ZTN MOTORUN OMRUNE UZATAN DUMP WALF DİE BİRSEY SN BLOW OFF İİ Bİ STEDEN DHA OKU BIZZ BURDA PROFAST DE UYGULAMALI ANLATIRIZ ISTERSEN :cc
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, yanlış anlaşılma olmasın ben sinirli olarak demedim o lafı hani ne dediğini tam anlayamadım diye demiştim..Tamam o zaman sorun yok Gülümsüyorum

atomR1, sen blow off un sadece ses çıkarmaya yaradığını zannediyosan burda suçlu olan ben değilim sensin ! Kulaktan dolma bilgilerle de burda konuşmuyorum gördüğüm emin olduğum şeyleri yazıyorum ! Neyse daha fazla uzatmıcam sen çuf sesi çıkaran hoparlörü arabana takmaya devam et..

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal