Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Süpriz bir telefon Süpriz bir Misafir....SİNO

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Süpriz bir telefon Süpriz bir Misafir....SİNO

Süpriz bir telefon Süpriz bir Misafir....SİNO
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NOVA
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanın dostlarını görüp özlem gidermesi ne güzel bişi ya çok sewindim ekocuuumm Bravo
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vay vaayy Abiler toplanmış Gülümsüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser Yok sana alo falan Sinirlendim

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, ben zaten sana demedim ki Sinirlendim Sinirlendim sen desende gelmezdim puhaha

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delieminGözlüklerinin camını içeri sokarım ha Sinirlendim ,
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazı arabada cok hos durmus ayrıca ne mutlu size görüsmüssunuz Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Dil çıkarıyorum

titi demiş ki:

Ahbe Titilyanom zaten dünkü yemekten sonra künefe yemedim ... seni o niyetle yiyebilirim N95 8GB güzeli Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:

Akraba, kesiciye soktun gene beni Allah iyiliğini versin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Benim için bide ensesine patlatsana ahahahahhhh
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 08.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deniz,kum ve sıkı dostluk kıskandım valla elinize sağlık fotoğraflar için Arabanın arkasındaki köşede yazan GSX-R 1000 yazısıda gözden kaçmaz Bravo
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, EkremSen, Çok gülüyorum
Sino abi İstanbul a kadar gelmişken Mekke ye uğramadan geçme...Bir yatsı vakti feyiz için Fatih e bekliyorum...
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Bu hafta sonu izne ayrılıyorum akraba, şu yoğunluğu bi atlatayım sino abi nin emirgandaki evine daveti var zaten. inşallah hep birlikte güzel bi buluşma organize eder ordan da fatihe geçeriz Bravo

fast_rider, sino dendiği zaman zaten ilk akla gsxr1000 gelir!! hele son yaptığı K6 projesini bi anlattı o an orda olup dinlemeni isterdim Gülümsüyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gün olmuş...iyi tatiller sino...ZX-636R, paylaşın için tşkler.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen,Tamam akraba Bravo Desene boğaz dalgalanacak,Haliç durulacak Gülümsüyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Akraba gerekirse halici de dalgalandırırız Çok gülüyorum zamanla işimiz yok nasılsa sabaha kadar yolu var..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal