Tarih: 08.07.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
insanın dostlarını görüp özlem gidermesi ne güzel bişi ya çok sewindim ekocuuumm _________________ İNSAN DÜNYAYA ZARAR VERDİKÇE DÜNYA İNTİKAMINI ALMAYA DEWAM EDİCEK...
Ahbe Titilyanom zaten dünkü yemekten sonra künefe yemedim ... seni o niyetle yiyebilirim N95 8GB güzeli _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 08.07.2008 - 16:48 Mesaj konusu:
Deniz,kum ve sıkı dostluk kıskandım valla elinize sağlık fotoğraflar için Arabanın arkasındaki köşede yazan GSX-R 1000 yazısıda gözden kaçmaz _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 08.07.2008 - 17:05 Mesaj konusu:
deliemin, EkremSen,
Sino abi İstanbul a kadar gelmişken Mekke ye uğramadan geçme...Bir yatsı vakti feyiz için Fatih e bekliyorum... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
titi, Bu hafta sonu izne ayrılıyorum akraba, şu yoğunluğu bi atlatayım sino abi nin emirgandaki evine daveti var zaten. inşallah hep birlikte güzel bi buluşma organize eder ordan da fatihe geçeriz
fast_rider, sino dendiği zaman zaten ilk akla gsxr1000 gelir!! hele son yaptığı K6 projesini bi anlattı o an orda olup dinlemeni isterdim _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.07.2008 - 15:37 Mesaj konusu:
iyi bir gün olmuş...iyi tatiller sino...ZX-636R, paylaşın için tşkler. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız