Allah acil şifalar versin.
Lütfen topici aktif tutun. _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Allah acil şifalar versin _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 08.07.2008 - 18:54 Mesaj konusu:
kan grbunu öğrenseydik
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
üzgünüm yazmışsın benimki olmuyor ama bulursam arayacağım.emin ol.çok geçmiş olsun _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 08.07.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Umarım acilen bulunur. Kaza ne zaman nerde nasıl oldu paylaşırsan seviniriz... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
geçmiş olsun inş. bulunur _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız