Tarih: 06.04.2005 - 11:44 Mesaj konusu:
Zaman zaman böyle talimatlar oluyor 5-10 gün sonra yine hersey normale döner merak etmeyin
Yine bir motor emniyet müdürü gecerken emniyet seridinden hizli bir sekilde gecmistir.Genelde böyle olur.Sonra bir telsiz talimati....1 hafta sonra her sey normal ... _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Kayıt: May 18, 2004 Mesajlar: 51 Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul
Tarih: 06.04.2005 - 11:55 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,
Konu ciddi. Ehliyetsiz-muhayenesiz-sigortasız çıkmayın.Emniyet şeridine dolaylı girmemsebebiyle saat 8:30 cıvarı Acıbadem köprüsünde durduruldum. İkaz ediyorlar ama tekrar halinde ceza var..
Tarih: 07.04.2005 - 00:38 Mesaj konusu:
10.30 civarı köprüden geçtim ve çok yoğun tarfik olduğunda da mecburi e şeridini kullandım ama yavaş ,sıra poislerin yanından geçmeye geldiğinde de gayet düzgün aynen yoluma devam ettim.Çeviren de olmadı .. _________________ Sonunda hep güzel anylary hatyrlayaca?ynyz motorlu geziler dile?iyle....
Kayıt: May 18, 2004 Mesajlar: 51 Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul
Tarih: 07.04.2005 - 13:01 Mesaj konusu:
Nejat Ural bildirdi.....
Ust duzey bir trafik amirinden alinan bilgidir.
11 nisandan sonra Emniyet seridini kullanana ceza yazmayan memura
idari ceza gelecekmis.
Sadece motorlar degil...
Tum araclar...
Buna tepe lambali sivil ekipler de dahil, görevdışı resmi bile...
Ayrica istanbulda binin uzerinde noktaya guvenlik kamerasi yerlestirilmis.
Ozetle memur olmasa bile, hasanpasadan, besiktas cikisina 4 kamera var
, 3'une yakalansaniz, 90 kusur milyon x 3 = ceza ihbarli olarak
ruhsat sahibine gonderilecekmis.
Samimi oldugum bir trafik memuru da aynini soyleyince "haberiniz olsun" dedim..
Tarih: 07.04.2005 - 13:49 Mesaj konusu:
uygulama başlayalı 1 hafta oldu, ama hafifledi, hatta bitti bile diyebilirim, hergün bazen günde 2 kere geçiyorum... Bir hafta önce kasıyorlardı, beni durduran polisin söylediği, motorsikletli bir lavuk emniyet md arabasıyla dalaşmış, adamda haklı olarak yasaklayın bunlara demiş, 1 hafta 10 gün kadar idare edin dedi, bizede laf gelmesin, olay bundan ibaret. _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 08.04.2005 - 13:56 Mesaj konusu:
ceza sonrası görüşelimm toromancığımm sonra fridaysda chesburger ısmarlsın _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
kopru guzergahinda emineyet seridi kullanmak yasak.. bugun sabah hic usenmeyip butun motorlari cevirmislerdi.. yaklasik 5 6 motor birikmisti polisin orda.. ayrim yapmadan kuryeler dahil herkesi ceviriyorlar dikkat..!!!
bu sefer diger zamanlardan biraz farkli daha siki tutuyolar sanirim..
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 12.04.2005 - 11:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
12.04.2005 tarihi saat 9:08 itbarı ile 4 tane sivil polis otosu vızır vızır emniyet şeridinden gittiler. Hani nerede uygulama. Bunlarn gücü anca bize yeter. Motoru çevir zart zurt et, ceza yaz. Normal şeritten gidelim bol egzos yutalım, kaza yapalım. _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
Tarih: 12.04.2005 - 11:23 Mesaj konusu:
VSTORM02 demiş ki:
...
Sadece motorlar degil...
Tum araclar...
Eğer gerçekten böyle yapacaklarsa bir daha emniyet şeridinden gitmemeye razıyım. Ama bu emri veren müdür, onun müdür arkadaşları da dahil hepsi işe giderken Emniyet şeridini kullandıkları için bana hiç de gerçekci gelmedi.
Muhtemelen toraman'ın dediği gibi birkaç gün içinde unutulur gider... _________________ SYM Joyride 200
arkadaşlar karayolları trafik kanunu , karayolları trafik yönetmeliği ,erişme kontrollü karayolu kanunu nu inceledim emniyet şeridine dair bir ifade bulamadım ...acaba benim mi gözümden kaçtı yoksa ek bir madde olarak mı uygulanıyor..acrıca yoksa neden yok?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız