Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KaWasakİ Z1000

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KaWasakİ Z1000

KaWasakİ Z1000
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: KaWasakİ Z1000 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordaşlarım öncelikle selamlar.Bugün başıma gelen bir olayı her ne kadar gözlerim ve bedenim iş sebebiyle yorgun olsada dayanamadım bu yazıyı yazmaktan kendimi alamadım.Bugün dükkanımın önünde bir motor durdu simsiyah.Üzerindeki şöförü tanıyamadım kaskından ve kıyafetlerınden dolayı.Kaskını cıkarınca arkadasım Mustafa oldugunu gordum ve sok oldum.Bir z1000 almıs.Bana buyuk surprız yapptı sanki motoru alan kişi benim gibi:)Sanki motor bana hediye geldi.Motor daha plastik kokuyordu.Üzerine bindigimde sanki devasa bir iş makinesinin üzerinde oturuyorum sandım kendimi.

Mustafa bana demezmi at bi tur bakalım nasıl begenicekmisin diye.İnsan bir tuhaf oluyor arkadaslar.Marşa bastım yahu nedir o traktör mübarek.1. VİTESTE gaza biraz fazla dokundum sanırım motor geri tepti beni resmen direksiyon basında.Seyir halındeyken zaten bir sey dememe gerek yok.Güzel ötesi bir makine.Ayrıca cidden kaslı ve güven veren bir güç.180 yaptım sahil yolunda zaten yol bitti.Daha fazla basamadım.

Cocuklugumdan beri zaten kawasaki ye hayranım.yarış motoru dedikmi aklımıza gelen kawasaki oluyordu.Bu iş suna benziyor.Markete gidersiniz bana bir tane sana yağ ver dersiniz.Halbuki aldıgınız yagın markası ya ramadır ya ülker bizimdir nebileyim yada herhangi bir markadır ama sana yag ver deriz Çok gülüyorum

Kawasakide işte böyle bir sey Gülümsüyorum

(Dayanamadım bu anımı sizinle paylaşmak istedim.Foto cekmeyi unutmuşum arkdaşlar.Bu arada sayısaldan yada piyangodan beleş para cıkarsa ilk yapacagım iş Z1000 almak olucak ciddiyim Çok gülüyorum .)

Z1000 ile anısı olan arkadaslar paylasırsa sevinirim...

Z1000

MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı, Sıra - 4 silindir
SİLİNDİR HACMİ : 953 cc
SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 77.2 x 50.9 mm
SIKIŞTIRMA ORANI : 11.2:1
SÜBAP SİSTEMİ : DOHC,16 Sübap
MAKSİMUM GÜÇ : 127 PS/10.000 rpm.
MAKSİMUM TORK : 95.6 N.m (9.7 Kgf.m)/8.000 rpm
KARBURATÖR : Elektronik Yakıt Enjektörlü 38 x 4 Keihin
ATEŞLEME : Dijital TCBI
MARŞ SİSTEMİ : Elektrik
ŞANZIMAN : 6 - vites
ŞASİ TİPİ : Yüksek Gerilimli Çelik
KASTER / TRAIL : 24' / 101 mm
SÜSPANSİYON ÖN : 41 mm çatal
SÜSPANSİYON ARKA : Nitrojen gazlı Uni-Trak
LASTİK ÖN / ARKA : 120/70 ZR 17 / 190/50 ZR 17
FREN ÖN : Çift Disk 300 mm,4- piston kaliper
FREN ARKA : Tek Disk 220 mm, Tek piston kaliper
TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA : 120 / 138 mm
BOYUTLAR UxGxY : 2080 x 770 x 1055 mm
AKS AÇIKLIĞI : 1420 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 820 mm
YAKIT KAPASİTESİ : 18 Lt
KURU AĞIRLIK : 198 Kg
İMALAT YERİ : Japonya

En son safak52 tarafından 08.07.2008 - 20:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor walla Bravo
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.07.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

agır sıklet bokscular gıbı duruyo ben hasta oluyorum bu modele yaa Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika Motor allah kazadan korusun Bravo

Crazy_81
Bravo Bravo Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.07.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 08.07.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper alet yaaa. arkadaşım almış z750cc dün bindim çok sıkı keyifli bir alet.. 1000 nasıl acaba Delirdim
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.07.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

z1000 çok güzel tam benim tarzım ne race ne de tam naked Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu makina cok harika bir motordur bende 2004 model z1000 vardi ve simdi bi zx6r aldim fakat rahatligini cok özluyorum. Bravo
Başa dön
snakeplisken şimdi Çevrimiçi snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Vitrin'den devam ediyoruz...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Uzay mekiği yok yok UFO Çok gülüyorum Delirdim
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence tek kelime ile 10 numara bir naked Bravo Honda CB100 ve bu birincilikte yarışır tabi Dil çıkarıyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun birde canli resimleri gorelim Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski bir z ci olarak z motoya ilham kaynağı veren bu sınıfın bence dünyada bile yeri ayrıdır.Fransa'da her köse başında nerdeyse görmek mumkun.Tr'de maalesef çıplak makıne olmanın zorluğunu yaşıyor.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina aslında tambir şekil makinası,aynı zamanda 200km ye kadar 600cc race makinaya kafa tutcak kadar sıkı,ama 180den sonra ruzgar yuzunden kaska hakim olmak cokzor acayip ruzgar yiyorsunuz,sehirler arası yolda yuksek hızla gitmek cok yorucu aerodinamisi pek yok heryandan ruzgar alıyor,ha fazla gazlamadan uzun yolda da sorunsuz cunkü bir dostum defalarca izmir-gaziantep arası gidip geldi suanda 60bini gecti alet!sorunsuz yani,2. eli yavas değer kaybeden makina,cünkü güçlü ama bu gucu kullanmak sorun oluyor,kendi fikrimi söylersem tarz değiştirsem bence ilk düşünceğim makinalardan biridir!

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

bence tek kelime ile 10 numara bir naked Honda CB100 ve bu birincilikte yarışır tabi

honda CB1000R diye bu makinaya rakip bir makiNA yaptı sadece resmini gördüm alet inanılmaz esstetikti!!
http://www.honda.co.uk/motorcycles/2008/CB1000R/index.html
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız için değil ama görünüş için güzel bir makina
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal