Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?

moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kanaatim bu makine ayrıcalıklı,şu an sıfır fiyatı 13750 ytl.bu fiyata ikinci el bu özelliklerde motor bulmak çok zor.aktarmanın şaftlı olması bence artı bir özellik.araç hava soğutmalı .hep su soğutmalı makine tercih ederdim. ancak bu motordan sonra ne gerek var dedim.su soğutmalının gittiği yere aynen bu sistem gitmiyor mu?hem boşuna fazladan tesisat su tulumbası, borular, radyatör birsürü fazladan eleman.breva 750 yakıt enjeksiyon sistemi kullanılmış en son sistem ve yakıt ekonomisi.bence ayrıcalıklı olacağını düşünüyorum.benim niyetim yamaha mt 03 modeliydi ancak bu motoru bu fiyattan keşfedince bu motora kenetlendim kaldım.ekonomik durumum şu an müsait değil ancak aklımda olan makine" moto guzzi breva 750 ".beni bu sevdadan vazgeçirtecek olumsuz bir yönü yoktur umarım. ? ?
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoshow 2007 de (ydi sanırım) bayabi incelemiştim görünüş süper,kuyruğun kısa olması acayip bir agresiflik katmış motora ama mt mi bu mu dersen mt derim (sadece görünüş olarak derğerlendirdim motor vs bi bilgim yok)

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su soğutma bence çok önemli. Hava soğutma kesinlikye yetmez. Sıkışık trafık dur kalk vs rüzgar yok eşittir motor sıkıştı. Bence önemli
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim mt 03 bence daha güzel

bilmiyorum bana pek güzel gelmedi motor

vaslla beldeyamada kampanya fiyatı mt 03 için 14 diyor Şok oldum

liste fiyatı 18 diyor Şok oldum

CSAYAR, abi bende soğutma yok her yere gidiyorum Çok gülüyorum
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi akşamlar. Moto guzzi nin ikinci eli seni rahatsız edermi acaba
Başa dön
v_twin Çevrimdışı v_twin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
two-wheeler
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: zevk tercihi tabiki.teşekkürler. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin demiş ki:
iyi akşamlar. Moto guzzi nin ikinci eli seni rahatsız edermi acaba

rahatsız etmez.zaten fiyatı uygun değil mi? çok az kişide olduğunu tahmin ettiğim motto guzzi ayrıcalıklı olması bana daha çok heyecan veriyor.bu aracı alacaksam bir kere alırım bu araç her ihtiyaca yeterli gözüküyor.ikinci elini düşünmem.bu ne marka yavv dedirtirim.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

motodrift demiş ki:
kardeşim mt 03 bence daha güzel

bilmiyorum bana pek güzel gelmedi motor

vaslla beldeyamada kampanya fiyatı mt 03 için 14 diyor Şok oldum

liste fiyatı 18 diyor Şok oldum

CSAYAR, abi bende soğutma yok her yere gidiyorum Çok gülüyorum

mt 03 tek silindir.su soğutmalı artı tesisat,zincirli bakım gerektirir.temizlemesi çok zor gözüküyor.
Başa dön
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısın markası için saşırtır ama servisi ve yedekparçası önemli hava soğutmalı olduğunu söyledin kuvvetli bir motor için trafik kullanımı ne kadar sağlıklı olur. bunları neden düşündüğümü sorarsan bende bir ara düşündüm almayı sonrası malum vaz geçtim. ama motosiklet renk işidir bu motor seni farklı hissettirebilir.
Başa dön
two-wheeler
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin demiş ki:
Haklısın markası için saşırtır ama servisi ve yedekparçası önemli hava soğutmalı olduğunu söyledin kuvvetli bir motor için trafik kullanımı ne kadar sağlıklı olur. bunları neden düşündüğümü sorarsan bende bir ara düşündüm almayı sonrası malum vaz geçtim. ama motosiklet renk işidir bu motor seni farklı hissettirebilir.

yedek parça olarak bir tek yağ ve lastiklerinin değiştirilmesi ile bir ömür boyu hizmet vereceğini hissediyorum.
Başa dön
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kararını vermişsin Hayırlısı olsun diyorum kazasız belasız binişler,
Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mt03 ile breva çok farklı motosikletler ayrıca o bir italyan ve dediğin gibi ayrıcalıklı. fiyat zaten bu motora göre gayet iyi. inşallah alabilirsin yakın zamanda
two-wheeler
Üye
Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: resmi alttaki sitede Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img244.imageshack.us/img244/6521/24716014breva20750imagecc4.jpg
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Guzzi benim bildigim cok kaliteli bir markadir. Teknik olarak bir bilgim yok ama senelerdir bu markayi ben iyi olarak bilirim.
Yani soyle bir ornek veriyim... Alfa Romeo gibi mesela. Piyasasi cok yoktur ama farkli bir aractir.

Eger Istanbul'un o deli trafigiyle ugrasmiyorsan hava sogutmanin senin icin bir problem olacagini sanmiyorum. Istanbul'daki kuryeler gibi tum gunu trafikte gecmeyenler icin bir problem olmaz bence hava sogutma.
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Re: resmi alttaki sitede Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two-wheeler demiş ki:
http://img244.imageshack.us/img244/6521/24716014breva20750imagecc4.jpg

motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two-wheeler, fiyatı gerçekten uygunmuş, ben genelde ingiliz ve italyan motorlara fiyatları yüzünden hiç yanaşamıştım ama bu gayet uygunmuş,CSAYAR, su soğutma önemli ama düşündüğünün aksine su soğutma trafikte kabusa dönüşebilir, hava soğutma aşırı sıcaklarda hava soğutmadan daha verimsiz çalışır, su soğutmanın en büyük avantajı özellikle SS makinelerde üst devirlerde çok kullanıldığı için etkili soğutma sağlar, çünkü radyatörünüz sürekli hava akımına açıktır ve hızlısınızdır. şunu hiç bir zaman unutmayın bir makine ne kadar karmaşık ise sorun çıkarma oranı okadar artar. onun için dizel motorlar daha sorunsuzdur, tabiri caizse tekerlekten sonra icat edilmiştir diyebilirim Gülümsüyorum ateşleme sistemi gibi başlı başına karmaşık olan bir sistem devre dışı bırakılmış. hava soğutma da öyle, kendini soğutmak için başka bir yapıya ihtiyaç duymuyorsunuz.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal