güzel bir video elinize sağlık.ayrıca gsr çok klass bir makinadır,sadece rüzgarı fazlaca alır. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
GSR 600 anlatılmaz yaşanır bir motosiklet.. Çok sevdiğim inanılmaz zevk aldığım bir motor.. SS zevkini inanınki veriyor. Fazer'dan 2 gömlek üstün bir makine.. Ara hızlanma konusunda da büyük yalan eder Fazer'ı. (denendi görüldü)
Kafasında şüphe olan varsa bir dakka durmasın,%100 alınacak bi motosiklet. _________________
ryangt,fazer de güzel ama gsr bencede çok üstün. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3807 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 09.07.2008 - 00:39 Mesaj konusu:
GSR600 Turkiye'ye getirildiginde "Bu makina bizde satmaz." demistim ama yanilmisim. Satis adetlerini bilmiyorum ama 2006 sezonunda gordugum kadariyla bir hayli vardi yollarda. Bizim millet begendi bu modeli.
Begenilmeyecek gibi de degil. Ne sportbike gibi cok sert, ne de Enduro gibi yavas. Her seyden biraz var. _________________ R1 Hedef
Tarih: 09.07.2008 - 11:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
nakedlara karşı hep bi hayranlığım olmuştur ama şu rüzgarla mücadele işi olmasa
Aslında race makineyi de dik oturarak kullanırsan onda da rüzgardan etkileniyorsun. Ben yüksek süratlerde kaskımı depoya kadar eğip gidiyorum ve rüzgardan etkilenmiyorum. Tabi bu arada ufak bir camımız var önde. Naked olduğu içinde fabrika birazcık ayarları kısıyor süpersporta göre. Gerisi aynı. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız