EXUP, yunusun lastikleri diablo super corsa sanırım doğrumu???
aynen öyle emin şimdi hemen sende alıyorsun diablo süper corca ve birinci sen oluyorsun
hah hah haa Alemsin ahmetciğim yaaa
Abicimm ama 1. olabilmek için sadece lastik yetmez... Yunus Gerçekten çok yetenekli ve başarılı bir yarışcı... bence Türkiyede onun peşinden gelecek ve Kenan gibi avrupada yarışabilecek kapasitede 2. bi yarışcı yok
Tekrardan bize bu grururu yaşattığı için Yunus ERÇELİK kardeşime teşekkür ediyorum .. Baba Büyüksün _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 08.07.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
YUNUS ERÇELİK tebrıkler kardeşim...Öncelıkle tüm istanbulluların daha sonra bu spora gönul veren memleketımın her yerındekı kardeşlerimin,buyuklerımın sevgı ve çoşkularına ortak oluyorum....
Türk bayrağını dalgalandırmak özel birşeydir herkese nasip olmaz.......
Tarih: 08.07.2008 - 17:49 Mesaj konusu: Re: 06.07.2008 TMF Kupası ve 1000A Yarış Sonuçları
EXUP demiş ki:
1- Yunus Erçelik 2- Halil Fıstık 3- Celil Hocaoğlu
1000 A KLASMANI YARIŞ SONUÇLARI:
1- Yunus Erçelik 2- Halil Fıstık ..
3-......????????????
1000a klasmanı 3 üncüsü kim ? yazmamışınızda.
3 üncü gelen yunanlımıydı..... yoksa burak albayrakmıydı
neyse bu vesile ile YUNUS,HALİL VE CELİL ARKADAŞLARA başarılar diliyorum
ve ve ve (yanlışlıkla olsa gerek)unuttuğunuz AROMA yarış takımınıda başarılarından dolayı kutluyorum...
burak,tolga ve barışı.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 08.07.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
Sporcu arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum..
AROMA Yarış Takımın sonuçlarının oldugu topicde bana sorulan
"1. kim olmuş ? "
sorusuna bu sonuçları bilmediğim için verdiğim
"Boşver birinciyi"
cevabından dolayıda bu listede ismi olan tüm sporculardan tekrar özür dilerim...
MOTOSİKLET sporu içinde emek veren yarışçı, mekaniker, sponsor herkes benim için değerlidir...
Bunu bilenler zaten benim o mesajı sonuçlardan bilgim olmadıgından dolayı yazdıgımı çok iyi biliyorlar...
AMA BENİ TANIMAYANLARINDA KİMLER OLDUGUNU GÖRMÜŞ OLDUM... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 08.07.2008 - 20:07 Mesaj konusu:
Bu sonuçlar 06.07.2008 tarihinde TMF nin düzenlemiş malesef ülkemizde değilde Bulgaristanda düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası yarış sonuçlarıdır..
Sizin açmış olduğunuz topik ise Haziran da yapılan Balkan Şampiyonası yarış sonuçlarıdır..
Beni tanımayanların da kimler olduğunu görmüş oldum demişsiniz..
Evet ben direk üzerime alıyorum bunu.. Çünkü benim tanıdığım Hakan Dinçer ince eliyip sık dokuyan çok araştırıp az yazan biridir.. Bilmediği muhabbete girmeyendir.. Bu şekilde düşündüğüm için sizi tanımıyor isem eğer evet yanlış tanımışım...
Sonuçları takip edemiyorum demişsiniz : Kusura bakmayın ama ediceksiniz.. Ediceksiniz Çünkü siz Türkiyenin en Büyük motosiklet Formunun Başkanısınız.. ve Mu konular bu forumda yayınlanması gereken konular..
Bu yazdıklarımla sakın size herhangi bir garezim olduğunu sakın düşünmeyin ben sadece kişisel eleştiri yapıyorum.. Ve sizinde burda olmanınzdan gayette memnunum... _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 08.07.2008 - 21:52 Mesaj konusu:
tebrıkler arkadaşım devamını beklıyoruz _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.07.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
ADAM HARBİ SAĞLAMMIŞ dandik 1000RR ile yarış kazanmış yarış sonuna kadar yağ bitmemişmi _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 08.07.2008 - 23:12 Mesaj konusu:
Yağ yakan değil bu sanırım....Siyahmış....Siyahlar yağ yakmıyomuş yaaa....
Ayrıca HONDA yağ sorununu hallettı dedım daha öncekitopiğimde ve gerekli açıklamayı bizzat yetkili ağızdan burdan dinliyebilirsiniz.....
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 08.07.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, Berhan kardeşim şu acı bir gerçekki 2008 1000 RR larda ortalama 10 motordan 3 'ü yağ yakıyor..
Yunusunkinde hiç birşey yok fakat aynı ortamdaki diğer arkadaşınki malesef yakıyor.. Her gazlamada yarım litre yağ ekliyoruz.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız