Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 09.07.2008 - 00:12 Mesaj konusu: Ehliyet Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar
Arkdaşlar uzun uğraşlarım sonucu ehliyetleri tamamladım önce b yi aldım sonra A2 ama daha çıkarmadım şimdi sizlere sorum yeni çıkarmış arkadaşlar varsa sertifikam hazır sadece durum maddiyata bağlı masrafım ne kadar tutacağını bilmiyorum kursa tel açtım onlarda bilmiyo zaten kursun dünyadan haberi yok neyse arkadaşlar fazla uzatmayım zamanınızı almayım _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1237 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 09.07.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
30-35 lira kart bedeli, 90-100 lira harçları, 10 lira dosya bedeli... abime almıştık buydu fiyatlar ama 1 sene kadar oldu sanırım. _________________ 0 rh+
A2 ve B aynı karta basılacağı için tek ehliyet parası verirsin ama herhalde vergileri ikisi içinde ayrı ayrı ödersin diye tahmin ediyorum daha önce başına gelen bir arkadaş kısa sürede en doğru cevabı verir (A2 için 63,4 ytl B içinde 190,3 ytl kart parası 35 ytl)
hayırlı olsun
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Direksiyon sınavını da geçmişsin o zaman yapamn gereken 2 şey kalıyo. Öncelikle bi vergisi var onu yatırman gerekir. Bunun için B sınıfı ehliyette yanlış hatırlamıyorsam 170 YTL civarında bi ücret söz konusu A2 daha az amöa ikisi için toplam 250 yi geçer. Sonra Emniyet müdürlüğüne başvuru yapıyorsun onlar belli zamanlarda başvuru kabul ediyorlar. Orda 35 YTL kart ücreti yatırıyorsun bir gün sonra da ehliyetine kavuşuyorsun. İnş. güzel günlerde kullanırsın.
Tarih: 09.07.2008 - 02:18 Mesaj konusu:
Ben GEçen Ay Aldımmm B yi.. A2 Olduğu Farketmiyo...B De Ne Kadar MAsraf Ediosan Aynısını Onada Ediyosun A' İçin Extradan Bir MAsraf Gerekmiyor.. İlk Önce Kimlik Numaranla Taşıtlar Vergi Dairesine Gidip Ehliyet Harcı Yatırmak İstiyorum Diyip 190 YTL Yatırıyorsun .. Sonra Sürücü Krsunun Bağlı Olduğu Trafik Şubesine Girip Dosyanı Veriyorsun Dosya İşlemin Tammlanıp Teslim Edilirken Dosyayla Beraber 35 Ytl Yatırıyorsun ... Duruma Göre Onlar Sana Bugün Yada YArın Gel Ehliyetini Al Diyorlar _________________ Emir ÖBGE İzmir/Karşıyaka KAF KAF DELİSİ
hepsi b varken a2 alırsan 110 civarı tutuyor vergi kart parası dosya bedeli. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız