Tarih: 08.07.2008 - 22:11 Mesaj konusu: moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?
benim kanaatim bu makine ayrıcalıklı,şu an sıfır fiyatı 13750 ytl.bu fiyata ikinci el bu özelliklerde motor bulmak çok zor.aktarmanın şaftlı olması bence artı bir özellik.araç hava soğutmalı .hep su soğutmalı makine tercih ederdim. ancak bu motordan sonra ne gerek var dedim.su soğutmalının gittiği yere aynen bu sistem gitmiyor mu?hem boşuna fazladan tesisat su tulumbası, borular, radyatör birsürü fazladan eleman.breva 750 yakıt enjeksiyon sistemi kullanılmış en son sistem ve yakıt ekonomisi.bence ayrıcalıklı olacağını düşünüyorum.benim niyetim yamaha mt 03 modeliydi ancak bu motoru bu fiyattan keşfedince bu motora kenetlendim kaldım.ekonomik durumum şu an müsait değil ancak aklımda olan makine" moto guzzi breva 750 ".beni bu sevdadan vazgeçirtecek olumsuz bir yönü yoktur umarım.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 08.07.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
motoshow 2007 de (ydi sanırım) bayabi incelemiştim görünüş süper,kuyruğun kısa olması acayip bir agresiflik katmış motora ama mt mi bu mu dersen mt derim (sadece görünüş olarak derğerlendirdim motor vs bi bilgim yok) _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
su soğutma bence çok önemli. Hava soğutma kesinlikye yetmez. Sıkışık trafık dur kalk vs rüzgar yok eşittir motor sıkıştı. Bence önemli _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
iyi akşamlar. Moto guzzi nin ikinci eli seni rahatsız edermi acaba
rahatsız etmez.zaten fiyatı uygun değil mi? çok az kişide olduğunu tahmin ettiğim motto guzzi ayrıcalıklı olması bana daha çok heyecan veriyor.bu aracı alacaksam bir kere alırım bu araç her ihtiyaca yeterli gözüküyor.ikinci elini düşünmem.bu ne marka yavv dedirtirim.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
motodrift demiş ki:
kardeşim mt 03 bence daha güzel
bilmiyorum bana pek güzel gelmedi motor
vaslla beldeyamada kampanya fiyatı mt 03 için 14 diyor
liste fiyatı 18 diyor
CSAYAR, abi bende soğutma yok her yere gidiyorum
mt 03 tek silindir.su soğutmalı artı tesisat,zincirli bakım gerektirir.temizlemesi çok zor gözüküyor.
Tarih: 08.07.2008 - 23:09 Mesaj konusu:
Haklısın markası için saşırtır ama servisi ve yedekparçası önemli hava soğutmalı olduğunu söyledin kuvvetli bir motor için trafik kullanımı ne kadar sağlıklı olur. bunları neden düşündüğümü sorarsan bende bir ara düşündüm almayı sonrası malum vaz geçtim. ama motosiklet renk işidir bu motor seni farklı hissettirebilir.
Tarih: 08.07.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
v_twin demiş ki:
Haklısın markası için saşırtır ama servisi ve yedekparçası önemli hava soğutmalı olduğunu söyledin kuvvetli bir motor için trafik kullanımı ne kadar sağlıklı olur. bunları neden düşündüğümü sorarsan bende bir ara düşündüm almayı sonrası malum vaz geçtim. ama motosiklet renk işidir bu motor seni farklı hissettirebilir.
yedek parça olarak bir tek yağ ve lastiklerinin değiştirilmesi ile bir ömür boyu hizmet vereceğini hissediyorum.
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 08.07.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
mt03 ile breva çok farklı motosikletler ayrıca o bir italyan ve dediğin gibi ayrıcalıklı. fiyat zaten bu motora göre gayet iyi. inşallah alabilirsin yakın zamanda _________________ ANTALYA MD
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2743 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 09.07.2008 - 00:45 Mesaj konusu:
Moto Guzzi benim bildigim cok kaliteli bir markadir. Teknik olarak bir bilgim yok ama senelerdir bu markayi ben iyi olarak bilirim.
Yani soyle bir ornek veriyim... Alfa Romeo gibi mesela. Piyasasi cok yoktur ama farkli bir aractir.
Eger Istanbul'un o deli trafigiyle ugrasmiyorsan hava sogutmanin senin icin bir problem olacagini sanmiyorum. Istanbul'daki kuryeler gibi tum gunu trafikte gecmeyenler icin bir problem olmaz bence hava sogutma. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 09.07.2008 - 11:05 Mesaj konusu:
two-wheeler, fiyatı gerçekten uygunmuş, ben genelde ingiliz ve italyan motorlara fiyatları yüzünden hiç yanaşamıştım ama bu gayet uygunmuş,CSAYAR, su soğutma önemli ama düşündüğünün aksine su soğutma trafikte kabusa dönüşebilir, hava soğutma aşırı sıcaklarda hava soğutmadan daha verimsiz çalışır, su soğutmanın en büyük avantajı özellikle SS makinelerde üst devirlerde çok kullanıldığı için etkili soğutma sağlar, çünkü radyatörünüz sürekli hava akımına açıktır ve hızlısınızdır. şunu hiç bir zaman unutmayın bir makine ne kadar karmaşık ise sorun çıkarma oranı okadar artar. onun için dizel motorlar daha sorunsuzdur, tabiri caizse tekerlekten sonra icat edilmiştir diyebilirim ateşleme sistemi gibi başlı başına karmaşık olan bir sistem devre dışı bırakılmış. hava soğutma da öyle, kendini soğutmak için başka bir yapıya ihtiyaç duymuyorsunuz. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız