Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehliyet Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehliyet Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar

Ehliyet Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Ehliyet Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşlar uzun uğraşlarım sonucu ehliyetleri tamamladım önce b yi aldım sonra A2 ama daha çıkarmadım şimdi sizlere sorum yeni çıkarmış arkadaşlar varsa sertifikam hazır sadece durum maddiyata bağlı masrafım ne kadar tutacağını bilmiyorum kursa tel açtım onlarda bilmiyo zaten kursun dünyadan haberi yok neyse arkadaşlar fazla uzatmayım zamanınızı almayım
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

30-35 lira kart bedeli, 90-100 lira harçları, 10 lira dosya bedeli... abime almıştık buydu fiyatlar ama 1 sene kadar oldu sanırım.
mustafa082
Üye
Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A2 ve B aynı karta basılacağı için tek ehliyet parası verirsin ama herhalde vergileri ikisi içinde ayrı ayrı ödersin diye tahmin ediyorum daha önce başına gelen bir arkadaş kısa sürede en doğru cevabı verir (A2 için 63,4 ytl B içinde 190,3 ytl kart parası 35 ytl)
hayırlı olsun
Başa dön
mustafa082 Çevrimdışı mustafa082 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedy_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Direksiyon sınavını da geçmişsin o zaman yapamn gereken 2 şey kalıyo. Öncelikle bi vergisi var onu yatırman gerekir. Bunun için B sınıfı ehliyette yanlış hatırlamıyorsam 170 YTL civarında bi ücret söz konusu A2 daha az amöa ikisi için toplam 250 yi geçer. Sonra Emniyet müdürlüğüne başvuru yapıyorsun onlar belli zamanlarda başvuru kabul ediyorlar. Orda 35 YTL kart ücreti yatırıyorsun bir gün sonra da ehliyetine kavuşuyorsun. İnş. güzel günlerde kullanırsın. Bravo
Başa dön
speedy_07 Çevrimdışı speedy_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 09.07.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim arakadaşlar Göz kırpıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 09.07.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplamında 250 yi geçmemesi lazım
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 09.07.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben GEçen Ay Aldımmm B yi.. A2 Olduğu Farketmiyo...B De Ne Kadar MAsraf Ediosan Aynısını Onada Ediyosun A' İçin Extradan Bir MAsraf Gerekmiyor.. İlk Önce Kimlik Numaranla Taşıtlar Vergi Dairesine Gidip Ehliyet Harcı Yatırmak İstiyorum Diyip 190 YTL Yatırıyorsun .. Sonra Sürücü Krsunun Bağlı Olduğu Trafik Şubesine Girip Dosyanı Veriyorsun Dosya İşlemin Tammlanıp Teslim Edilirken Dosyayla Beraber 35 Ytl Yatırıyorsun ... Duruma Göre Onlar Sana Bugün Yada YArın Gel Ehliyetini Al Diyorlar Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi b varken a2 alırsan 110 civarı tutuyor vergi kart parası dosya bedeli.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntıdır arkadaşlar. Ortalama olarak fiyatlar aşağıdadır;

A2 Motosiklet ehliyeti için cebimden toplam kaç para çıkar?
150 ytl kurs ücreti
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Ziraat Bankası ,Vakıflar Bankası Veya Halkbankası hesabına)
30 ytl Direksiyon Sınavı Temsilci Ücreti ve Trafik Cemiyet Dosyası Ücreti
35 ytl sağlik raporu (anlaşmalı polikliniğe ödenecek)
100 YTL trafik masrafı (sürücü belgesi alırken trafik tescil şubesinene ödenecek)
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda volkan_rr nickli organizatörümüze danış derim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuuhhh yahhhuuu

Hiçbirşey hakkında hiçbirşey yapmayan ve herşeyi bir hiç uğruna yapıp da arada insan telef edenlerin memleketi....!!!!

Sanki ehliyeti alırken birşey öğreniyorsun, sanki cebinde duran saçma sapan bir karttan daha fazlasını ediniyorsun....!!!
Öfkeliyim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal