Tarih: 04.07.2008 - 15:34 Mesaj konusu:
Nymphia, güle güle kullan arkadaşım...
Umarım hep saglıklı ve güzel günlerde kullanırsın motosikletini..
Bayan motosiklet kullanıcılarının artmasıda çok sevindirici bir gelişme... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 04.07.2008 - 15:46 Mesaj konusu:
Nymphia, doğum günün kutlu;motorun hayırlı olsun canım.keyifli kazasız sürüşler ikinize de maşallah _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız kullanmanı dilerim ve darısı benim başıma derim Şiimdilik Ninjet isimli bir kızım var başlangıç motorum (Kawasaki Ninja 250) onu çok seviyorum ama hayalim 600 RR inşallah birgün bende kavuşurum RR"ıma tekrar hayırlı olsun...
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 09.07.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
GhostEnduro, teşekkürler novaJRdeli, teşekkürrr,sevenler birbirine benzer derler,yakışırız tabii zaferRR, sağol,bakınca içimin ısındığı tek renk buydu wildcherry, canım benim en kocaman sağollll CSAYAR, hehe ikimiz de teşekkür ettik o zaman armyy, evet ispikçiyim benn Answer_3, teşekkürler,hayalin güzel valla,gerçekleşirse FaDikle ben katılırız _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tarih: 09.07.2008 - 19:25 Mesaj konusu:
bayan kullanıcılarında camiamıza katılması gercektende cok sevındırıcı bır haber oluyor..
hayırlı ugurlu olası dılegıyle iyi surusler _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız