Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

09.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 09.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin demiş ki:
Merhabalar ben yeni üyeyim akşamki toplantınıza bende katılabilirmiyim.

Hoş geldiniz, akşam toplantıya gelebilmeniz için bir takım koşullarımız var eğer bunları yerine getirirseniz neden olmasın Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sipsivri
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erinch ve v_twin toplantıya gelirken tatlı getirmeyi unutmayın sakın.Toplantılar bayağı kalabalık oluyor öyle bir gıdım tatlıyla gelmeyin.Tatlınız tadımlık değil doyumluk olsun.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ciddimisin Gezi ve etkinliklere katılmak içindemi geçerli bu, peki bir sene boyunca ne yapmam gerekiyor. Üzgünüm
Başa dön
v_twin Çevrimdışı v_twin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipsivri, şimdiden ürküttün Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki yerine getirmem gereken koşullar nelerdir. Umarım zor değildir.
Başa dön
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin, Arkadaşım sadece tatlı istiyoruz, ilk defaya mahsus Göz kırpıyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
v_twin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok.. tek isteğiniz tatlı olsun Çok gülüyorum
Başa dön
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipsivri demiş ki:
erinch ve v_twin toplantıya gelirken tatlı getirmeyi unutmayın sakın.Toplantılar bayağı kalabalık oluyor öyle bir gıdım tatlıyla gelmeyin.Tatlınız tadımlık değil doyumluk olsun.

senin doyumluk tatlını ben hatırlamıyorum İstemiyorum
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin, tatlı ama mümkünse tulumba olmasın baklava olabilir, ekler olabilir, kendi ellerinle hazırladığın burma tatlısı olabili Gülümsüyorum ne taraftan geleceksin ?
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sipsivri
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote=senin doyumluk tatlını ben hatırlamıyorum İstemiyorum[/quote]

Yarısı fıstıklı yarısı cevizli 1.5 kg Güllüoğlu Baklavaydı.Gelmezsen yiyemezsin işte şansına küs
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araba kullanabilen, anadolu yakasında oturan vasıtası olmayan centilmen aranıyor. Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım yüzsüzmüsünüz Öfkeliyim

tatlı matlı istemeyin ayıptır Öfkeliyim Sinirlendim

v_twin: arkadaşım 30 kişilik tatlı almana gerek yok,biz senle buluşmadan önce bi görüşelim sen bana bi tane profiterol ısmarlasan tamamdır,geri kalanlara seni ben tanıştırıırm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 09.07.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_twin, Evet 50 kg tatlı almana gerek Erayıda boşver benımle tanış yeter tatlı mevzunu bi ara aramızda hallederiz,sonrada gerekli kişilele tanıştırırım seni Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erinch
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry demiş ki:
erinch, Gel gel motorlara yakından bakarsın belkide bi bakmışın üstüne binmişsin Çok gülüyorum

süper olurdu aslında yaa:)

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yaa tatlı isteyin yeter kii,o kolay yaww:)Gülümsüyorum
başka koşul yoksa haftaya gelebilirim,lütfen lütfen lütfenn:)
Başa dön
erinch Çevrimdışı erinch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni arkadaşlar, toplantılara gelin mutlaka sıcak bir ortamla karşılaşacaksınız Gülümsüyorum ( mangal var ya o bakımdan ) tatlı konusu da bir gelenektir bütçenizi acıtmadan alabileceğiniz max miktar en doğru miktardır. Zira amaç paylaşmaktır birbirimizi doyurmak değil Gülümsüyorum ( amaç bu olsa zaten beni gruba almazlardı biraz iri kemikliyim de ). Neyse arkadaşlar bu akşam çok istememe rağmen tamamlamam gereken işlerim nedeniyle aranızda olamayacağım. bir dahaki toplantıda kısmetse hangi yakada olduğu önemli değil sizleri özlemiş olacağımdan aranızda olmaya çalışacağım. ( gelecek çrş. şehir dışındayım)
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal