Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.07.2008 - 09:45 Mesaj konusu:
v_twin demiş ki:
Merhabalar ben yeni üyeyim akşamki toplantınıza bende katılabilirmiyim.
Hoş geldiniz, akşam toplantıya gelebilmeniz için bir takım koşullarımız var eğer bunları yerine getirirseniz neden olmasın _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 100 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 09.07.2008 - 09:46 Mesaj konusu:
erinch ve v_twin toplantıya gelirken tatlı getirmeyi unutmayın sakın.Toplantılar bayağı kalabalık oluyor öyle bir gıdım tatlıyla gelmeyin.Tatlınız tadımlık değil doyumluk olsun.
erinch ve v_twin toplantıya gelirken tatlı getirmeyi unutmayın sakın.Toplantılar bayağı kalabalık oluyor öyle bir gıdım tatlıyla gelmeyin.Tatlınız tadımlık değil doyumluk olsun.
senin doyumluk tatlını ben hatırlamıyorum _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 09.07.2008 - 10:43 Mesaj konusu:
v_twin, tatlı ama mümkünse tulumba olmasın baklava olabilir, ekler olabilir, kendi ellerinle hazırladığın burma tatlısı olabili ne taraftan geleceksin _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Tarih: 09.07.2008 - 12:22 Mesaj konusu:
Araba kullanabilen, anadolu yakasında oturan vasıtası olmayan centilmen aranıyor. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
v_twin: arkadaşım 30 kişilik tatlı almana gerek yok,biz senle buluşmadan önce bi görüşelim sen bana bi tane profiterol ısmarlasan tamamdır,geri kalanlara seni ben tanıştırıırm _________________
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 09.07.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
v_twin, Evet 50 kg tatlı almana gerek Erayıda boşver benımle tanış yeter tatlı mevzunu bi ara aramızda hallederiz,sonrada gerekli kişilele tanıştırırım seni
Tarih: 09.07.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
yeni arkadaşlar, toplantılara gelin mutlaka sıcak bir ortamla karşılaşacaksınız ( mangal var ya o bakımdan ) tatlı konusu da bir gelenektir bütçenizi acıtmadan alabileceğiniz max miktar en doğru miktardır. Zira amaç paylaşmaktır birbirimizi doyurmak değil ( amaç bu olsa zaten beni gruba almazlardı biraz iri kemikliyim de ). Neyse arkadaşlar bu akşam çok istememe rağmen tamamlamam gereken işlerim nedeniyle aranızda olamayacağım. bir dahaki toplantıda kısmetse hangi yakada olduğu önemli değil sizleri özlemiş olacağımdan aranızda olmaya çalışacağım. ( gelecek çrş. şehir dışındayım) _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız