Allah rahmet eylesin mekanınız cennet olsun , ben sizin memleketinizde yaşarken si benim memleketimde can verdiniz nur içinde yatın,hepimizin başı saolsun
Tarih: 08.07.2008 - 17:06 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesın mekanı cennet olur inşallah _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 09.07.2008 - 02:18 Mesaj konusu:
Forumda çok takip ettiğim biriydi..İmzasındaki resmin orjinal büyük halini bu topic de bu kötü haberiyle birlikte görünce direk aklıma geldi şok oldum..Gerçekten bu kadar yakın bir dostu kaybetmek kötü olsa gerek..Sabır diliyorum sana tarkan_600..Ben 3-5 saat sohbet ettiğim Umut abinin vefat haberini alınca bile nası ellerim titredi ne hale geldim..Seni düşünemiyorum bile..Allah rahmet eylesin.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2521 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 09.07.2008 - 09:25 Mesaj konusu:
Allah Rahmet Eylesin Ailesine sabır versin ...
O gün akşam bizde adadan dönüyorduk motorlarla ve sanırım kaza bizden 30 dak. falan sonra olmuş Biz Aydına geldiğimizde duyduk _________________
Tarih: 09.07.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
arkadaşlar kazanın nasıl oldugu belli degildi çünkü hiç bi araç yoktu kaza yerinde bügün haber geldi traktör kasasına çarpmışlar traktörü kullanan ya teslim olmuş yada jandarma tesbit edip yakalamış.. kazadan sonra ne traktör nede sürücüsü yoktu kaçmış o anbizde ne oldugunu neye çarptıgını bilmiyorduk bugun ögrendik _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız