Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda cbr 125, Yamaha r 125 ve Aprilia RS125 testi ;)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda cbr 125, Yamaha r 125 ve Aprilia RS125 testi ;)

Honda cbr 125, Yamaha r 125 ve Aprilia RS125 testi ;)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya birazda bütçesel konuşursak honda
(ama konuşmazsak yamaha Göz kırpıyorum )
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilianın tıpı daha guzel kım ne derse desın! OK
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleyemiyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

_ToLGa_ demiş ki:
Bence bu motorların karşılaştırılmasının yapılması saçmalık..Şahin mi daha iyi bmw mi ? Bunun kadar saçma karşılaştırma bu..Ne kadar ekmek o kada köfte ne kadar para o kadar güzel motor yani..

neden saçmalık olsun ki

sonuçta hepside 125 cc İyi fikir
Başa dön
motodrift Çevrimdışı motodrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.07.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yzf 125i,yakından görenekadar cok begendim
ancak resimlerdeki gibi değil,makina geniş kemikli görünsün diye yan geranajlar yeminle sasiden 4parmak yrı,yukardan bakınca yer görünüyor makinanın içi görünüyor cok tuhaf,eksoz kocaman R6 benzeri ama delik ufacık çok komik duruyor,kuyruk çok spor ve havada buyuzden arka lastik çok boş kalıyor ve ince görünüyor,cbr125ten yıllar sonra geldi buyuzden çok daha teknolojik ve güçlü olmasını beklerdim ama sadece 1hp guclü ama ağırda! yanlış olabilir bir dergide okudum 145kilo yazıyor bu çok agır demek,155kilo 600RR olunca!! İyi fikir bence yeni baslayan acemi gözleri etkileyen bir kasası var yakından bakılınca aynı basarıyı veremiyor,ilk gördüğüm anda yemin ediyorum çin malı sandım yuh dedim adamlar hemen kopyalamış,durdum ve yanına gittim ve grenajlar okadar sırıtıyorki yamaha yazısı dikkatimden kaçmış okuyunca çok sasırdım,resimlerdeki makina değil bence! benim sınıfım değil ama bence abartılıyor..ayrıca rakibi CBR125İ fena halde katlıyor,peki verdiği tatmin olayı bu oranda fazlamı? yani çokmu hızlı,yada cokmu kaliteli?? bence okadar buyuk farkı bir baslangıç motoru için ödemem,ayrıca R6 ya benziyor kızları etkilerim filan diye düşünen genç kardeslerim kesin vardır,gençler kızlar artık makinayı 50mden tanıyor ve 125likle pek sansınız yok işallah ilerde 600cc ile ortama girersiniz abi tavsiyesi Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, kızlar 600 lük mü bu hmm bizim arkadaşta 1300 lük hayabusa var demesin .Oracıkta kalakalacak gençler. Niye kandırıyosun gençleri heveslendiriyosun Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, doğru haklısın o zaman tofaş şahin 1.6 ile audi a3 1.6 yı da aynı kefeye koyup karşılaştırabiliriz dimi..ikiside 1.6 ne de olsa..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 09.07.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, neden olmasın Göz kırpıyorum

kaliteyemi yoksa hp ye göremi karşılaştırılmaz diyorsun anlaöış değilim doğrusu

gidipte 600rr la karşılartırmamız halimiz yok ya
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, ya dediğim şey şu yani..5 milyarlık ''racing görünümlü'' bir tur motoru olan cbr 125 ile safkan racing lere benzetilmek için çok çaba harcanan ve yamaha r6 nın özelliklerini üstünde taşıyan 9-10 milyarlık yamahanın motoru, hele hele bide 2 zamanlı exup lu aprilianın karşılaştırılması bence komik geldi..Anlatmaya çalıştığım bu Gülümsüyorum

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 09.07.2008 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, canım bu 3 motorda aynı katogoride hem cc hemde marka! sen su an 1000cc lik katogorısnde hangısını tofas hangısını audi yerıne koyuyosun bılmıorum mesela Gülümsüyorum

sonucta 3-4 markanın yıne aynı katogorıdekı urettıklerı motorlardır. ha bırısnın bı eksıgı bırısınınde 1 fazlası vardır o kadar OK
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA Bravo Bravo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 09.07.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, demek istediğini anlamdım

ama başka cc motorlarla karşılaştıramayacağımızdan
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, diyeceğim çok şey var ama yazmaya üşendim..Dediğiniz gibi olsun siz haklısınız..Sabahtan beri 2 zamanlı motorla 4 zamanlı motorun karşılaştırılamayacağını söylüyorum..Parası olan gider exup lu 2 zamanlı aprilia yı alır tabikide..

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugur_ugur demiş ki:
ben yamaha 125 r derim Bravo

+1 Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal