Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1919 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 08.07.2008 - 22:43 Mesaj konusu:
izleyemiyorum
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
_ToLGa_ demiş ki:
Bence bu motorların karşılaştırılmasının yapılması saçmalık..Şahin mi daha iyi bmw mi ? Bunun kadar saçma karşılaştırma bu..Ne kadar ekmek o kada köfte ne kadar para o kadar güzel motor yani..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.07.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
valla yzf 125i,yakından görenekadar cok begendim
ancak resimlerdeki gibi değil,makina geniş kemikli görünsün diye yan geranajlar yeminle sasiden 4parmak yrı,yukardan bakınca yer görünüyor makinanın içi görünüyor cok tuhaf,eksoz kocaman R6 benzeri ama delik ufacık çok komik duruyor,kuyruk çok spor ve havada buyuzden arka lastik çok boş kalıyor ve ince görünüyor,cbr125ten yıllar sonra geldi buyuzden çok daha teknolojik ve güçlü olmasını beklerdim ama sadece 1hp guclü ama ağırda! yanlış olabilir bir dergide okudum 145kilo yazıyor bu çok agır demek,155kilo 600RR olunca!! bence yeni baslayan acemi gözleri etkileyen bir kasası var yakından bakılınca aynı basarıyı veremiyor,ilk gördüğüm anda yemin ediyorum çin malı sandım yuh dedim adamlar hemen kopyalamış,durdum ve yanına gittim ve grenajlar okadar sırıtıyorki yamaha yazısı dikkatimden kaçmış okuyunca çok sasırdım,resimlerdeki makina değil bence! benim sınıfım değil ama bence abartılıyor..ayrıca rakibi CBR125İ fena halde katlıyor,peki verdiği tatmin olayı bu oranda fazlamı? yani çokmu hızlı,yada cokmu kaliteli?? bence okadar buyuk farkı bir baslangıç motoru için ödemem,ayrıca R6 ya benziyor kızları etkilerim filan diye düşünen genç kardeslerim kesin vardır,gençler kızlar artık makinayı 50mden tanıyor ve 125likle pek sansınız yok işallah ilerde 600cc ile ortama girersiniz abi tavsiyesi _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 09.07.2008 - 01:30 Mesaj konusu:
motodrift, doğru haklısın o zaman tofaş şahin 1.6 ile audi a3 1.6 yı da aynı kefeye koyup karşılaştırabiliriz dimi..ikiside 1.6 ne de olsa.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 09.07.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
motodrift, ya dediğim şey şu yani..5 milyarlık ''racing görünümlü'' bir tur motoru olan cbr 125 ile safkan racing lere benzetilmek için çok çaba harcanan ve yamaha r6 nın özelliklerini üstünde taşıyan 9-10 milyarlık yamahanın motoru, hele hele bide 2 zamanlı exup lu aprilianın karşılaştırılması bence komik geldi..Anlatmaya çalıştığım bu _________________
_ToLGa_, canım bu 3 motorda aynı katogoride hem cc hemde marka! sen su an 1000cc lik katogorısnde hangısını tofas hangısını audi yerıne koyuyosun bılmıorum mesela
sonucta 3-4 markanın yıne aynı katogorıdekı urettıklerı motorlardır. ha bırısnın bı eksıgı bırısınınde 1 fazlası vardır o kadar _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
Tarih: 09.07.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, diyeceğim çok şey var ama yazmaya üşendim..Dediğiniz gibi olsun siz haklısınız..Sabahtan beri 2 zamanlı motorla 4 zamanlı motorun karşılaştırılamayacağını söylüyorum..Parası olan gider exup lu 2 zamanlı aprilia yı alır tabikide.. _________________
Tarih: 09.07.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
ugur_ugur demiş ki:
ben yamaha 125 r derim
+1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız