Tarih: 09.07.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
Yeni gelecek ERİNC ve V_TWİN arkadaşlar lütfen tatlılardan sorumlu ilgili görevli biri olarak tatlıları bana makbuz karşılığında teslim edeceksiniz benim dışımda kimseye teslim etmemeniz için duyurulur makbuzunuzu benden alacaksınız MD tatlı toplantı fonu makbuzu orada sahte tamero lar olabilir asla onlara teslim etmeyin cezanız trafik cezası gibi 3 e katlanır
mezar, Avrupa Yakası maskotumuzu çalmışsın, vurun kahpeye
volkannrr' ı kimselere kaptırmayız hele pijamalasını hiçççççç
Arno canım kardeşim sanada mavi çizgili diktirelim kısamı ,uzunmu olsun ,özledik seni geçen sefer yoktun anadolu toplantısında.Herhalde gelirsin artık _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.07.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
içimden bir ses tatlı getirecek arkadaşlara güvenme akşam için git manolya dan meşhur Profiterolü kendin al diyor _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 09.07.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
içindeki sese kulak verrrrr aksiliktir arkadaşlar gelemezse tatsız kalmayın yav
strider demiş ki:
mezar, Avrupa Yakası maskotumuzu çalmışsın, vurun kahpeye
volkannrr' ı kimselere kaptırmayız hele pijamalasını hiçççççç
Arnocum aramızda sizin bizim mi var o hepimize mal olmuş bir ikon hepimiz birimiz birimiz hepimiz için !!!! oyy Athos damarım kabardı yine _________________
Yeni gelecek ERİNC ve V_TWİN arkadaşlar lütfen tatlılardan sorumlu ilgili görevli biri olarak tatlıları bana makbuz karşılığında teslim edeceksiniz benim dışımda kimseye teslim etmemeniz için duyurulur makbuzunuzu benden alacaksınız MD tatlı toplantı fonu makbuzu orada sahte tamero lar olabilir asla onlara teslim etmeyin cezanız trafik cezası gibi 3 e katlanır
ehehe anlaştık ama ben bugün değil,haftaya gelicemm:)
bi daha ki toplantıya tatlıları hazırladım bilee:)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 546 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 09.07.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
prnssesra, sen sıranı savdığını falan mı düşünüyorsun o laz kızı da öle birşeyler düşünmesin tatlı gelmez ise sizi bir daha taşımam sırtımda _________________
Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm
En son barossatr tarafından 09.07.2008 - 15:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.07.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
prnssesra, sen yat kalk bana dua et ben engelledim yoksa şu an hala yüzüyor olurdun neyse 3 katlı cezanla gelicen bu olay kapanacak anadolu yakası denizi daha kayalık aman dikkat anladın sen onu
ben sana bu hafta izin veriyorum haftaya çarşamba getirirsin malzemeyi emanetleri anladın sen
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
erinch demiş ki:
tamero demiş ki:
ehehe anlaştık ama ben bugün değil,haftaya gelicemm:)
bi daha ki toplantıya tatlıları hazırladım bilee:)
tamam daha iyi p esra ile birlikte getiririrsınız daha ıyı olur ben makbuz tarıhını gelecek haftaya atıyorum
Tarih: 09.07.2008 - 15:42 Mesaj konusu:
tamero, amca teşekkür ederim sağol tabiki biliyorum cezamı ama haftaya ben gelicem barossatr, sıramı savmadım tabiki sen ne istiyorsan onu getiricem VOLKAN'dan sen kurtardın beni unuturmuyum hiç
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
barossatr,buarada geçen toplantıdaki o resimlerini koymadım buraya belki istemezsin diye (kafayı yerkenki hallerini )
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.07.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
ben kanat, köfte, patlıcanlı şiş köfte ve sucuk aldım. bir miktarda içecek aldım, gelecek arkadaşlardan ricam ekmek veya dürüm almaları. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız