Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tayin dolayısıyla ankaraya geliyorum.ankara md hakkındasorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tayin dolayısıyla ankaraya geliyorum.ankara md hakkındasorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: tayin dolayısıyla ankaraya geliyorum.ankara md hakkındasorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili abilerim ve ablalarım.bende bir motordelisi kardeşiniz olarak haberleri ve konuları bu forumdan takip ettim.bulunduğum yerde ne yazıkki grubumuz azdı.yani 3-4 kişilikti.böyle bir grubumuz vardı.ama babamın tayini dolayısıyla ankaraya geliyorum yani memleketime.oraya gelince ankara md ile takılmak isterim.bunu yazmak istedim.bu arada şaşım 19.herkese sevgilerimle. Motordelisi
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 07.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazymd, güle güle git orda da güzel md dostukları kurarsın Bravo bu arada şaşım 19 demişsin yaşım 19 dicektin galba Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ederim inş yeni dostluklar kurarız.bu arada şaşım yazmışım yaşım olucak hatamı düzelttiğin için tşk ettim Bravo

Son Mesajdan 18 saat 5 dakika sonra eklendi:

peki ankara md hakkında bilgi almam mümkünmü?ne kadar kişilik bir grup gibi?gezileri ve buluşmaları gibi?
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla arkadaşım belki hayal kırıklığı olcak sana ama şuan ankarada da 3-4 kişilik bir grup var buluşma ayarlıcak olsak..Ben arkadan ittirdim ankara md yi bikaç buluşma yapalım dedik ama olmadı..2-3 kişi yi geçemedik sayı olarak..En son 10 haziranda yaptığımız buluşma duruyor..Başka da buluşma olmadı..Şimdilik ankara md biraz zor gibi görünüyor.. Üzgünüm

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim eski bulunduğum yerdede 3-4 kişilik bir grup varı takılıyorduk.benim için hiç problem değil bugün 3-4 kişiyiz.yarın 300-400 kişiyi geçeriz emin ol.biz sadece başlatalım.gerisi hemen gelir emin ol.saygılarımla...
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı Bravo
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
bars
Üye
Üye

Nereden: Ankara/çayyolu sokaklardayım

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, eski ekibe noldu?
Başa dön
bars Çevrimdışı bars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü olacak buluşmalarda aranızda olmaya çalışırım. Ama başka zaman zor malesef.... Ankara Md bu aralar iç açıcı değil. Bizde iş yok anlayacağın Gülümsüyorum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazymd, tamam dostum o zaman sen gelince yavaş yavaş çalışmalara başlayalım gene Çok gülüyorum

bars, dışarı çıktığında hatırlat yüzyüze anlatırım neyin ne olduğunu Göz kırpıyorum

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, tabiki dostum başlayalıım.inan zamanla katılım tekrar canlanır kanısındayım Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazymd, msn imi eklersen ordan bişeyler yapmaya çalışalım..Ayarlayalım bişeyler bakalım ne olacak..Gerçi benim hiç içimden gelmiyo buluşma yapmak..Çünkü motorum yok kendimi nası diyim bi garip hissediyorum..

Başa dön
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, dostum halen ben ankarada değilim yani haftaya cumaya doğru gelicem inş o zaman başlayabiliriz sanada uyarsa.bu arada motorunun olmaması problem değil gelirsin benle istersen... Bravo

Son Mesajdan 194 saat 11 dakika sonra eklendi:

dostum ankaraya geldim ama mekanları iyi bilmiyorum biraz keşif yaptıktan sonra bi buluşalım. Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal