Tarih: 07.07.2008 - 14:34 Mesaj konusu: tayin dolayısıyla ankaraya geliyorum.ankara md hakkındasorum
sevgili abilerim ve ablalarım.bende bir motordelisi kardeşiniz olarak haberleri ve konuları bu forumdan takip ettim.bulunduğum yerde ne yazıkki grubumuz azdı.yani 3-4 kişilikti.böyle bir grubumuz vardı.ama babamın tayini dolayısıyla ankaraya geliyorum yani memleketime.oraya gelince ankara md ile takılmak isterim.bunu yazmak istedim.bu arada şaşım 19.herkese sevgilerimle. _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
tşk ederim inş yeni dostluklar kurarız.bu arada şaşım yazmışım yaşım olucak hatamı düzelttiğin için tşk ettim
Son Mesajdan 18 saat 5 dakika sonra eklendi:
peki ankara md hakkında bilgi almam mümkünmü?ne kadar kişilik bir grup gibi?gezileri ve buluşmaları gibi? _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 08.07.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
Valla arkadaşım belki hayal kırıklığı olcak sana ama şuan ankarada da 3-4 kişilik bir grup var buluşma ayarlıcak olsak..Ben arkadan ittirdim ankara md yi bikaç buluşma yapalım dedik ama olmadı..2-3 kişi yi geçemedik sayı olarak..En son 10 haziranda yaptığımız buluşma duruyor..Başka da buluşma olmadı..Şimdilik ankara md biraz zor gibi görünüyor.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
benim eski bulunduğum yerdede 3-4 kişilik bir grup varı takılıyorduk.benim için hiç problem değil bugün 3-4 kişiyiz.yarın 300-400 kişiyi geçeriz emin ol.biz sadece başlatalım.gerisi hemen gelir emin ol.saygılarımla... _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
Pazar günü olacak buluşmalarda aranızda olmaya çalışırım. Ama başka zaman zor malesef.... Ankara Md bu aralar iç açıcı değil. Bizde iş yok anlayacağın _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
_ToLGa_, dostum halen ben ankarada değilim yani haftaya cumaya doğru gelicem inş o zaman başlayabiliriz sanada uyarsa.bu arada motorunun olmaması problem değil gelirsin benle istersen...
Son Mesajdan 194 saat 11 dakika sonra eklendi:
dostum ankaraya geldim ama mekanları iyi bilmiyorum biraz keşif yaptıktan sonra bi buluşalım. _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız