Tarih: 09.07.2008 - 16:00 Mesaj konusu: racing grenaj
herkese slm arkadaşlar......ya ben birşeyi öğrenmek istiyorum racing motorların alt sakalın birleştiği yer 2 grenajın ortası yağ dolmuş artık o yağlarada toz toprak yerleşmiş zift gibi olmuş anlıycağınız tazikli su bile fayda etmiyor bu yağları nasıl temizleyebiliriz?şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım çok kuvvetli yağ sökücüler var bu iş için onları bir dene istersen hemen hemen tüm büyük marketlerde bile satıyolar bir kaçının isminide bakıp haber verebilirim... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
% 100 KONSANTRE YAĞ SÖKÜCÜ SIVI. ÖZELLİKLE BOYALI YÜZEYLER VE BENZERİ YERLER İÇİN CAM YÜZEY HARİÇ SUYUN TEMASI İLE ZARAR GÖRMEYECEK HER TÜRLÜ YÜZEYDE KULLANILABİLECEK ALANININ EN GÜÇLÜSÜ YAĞ SÖKÜCÜDÜR SÖKEMEYECEĞİ YAĞ YOKTUR EN ZOR YAĞLARDA BİLE ETKİLİDİR.YERLERİNE KULLANILAN TİNER BENZİN VE MAZOT GİBİ YANICI VE KANSEROJEN DEĞİLDİR. DOĞADA BİYOLOJİK OLARAK PARÇALANIR PARFÜM KATKILIDIR BENZERİ YAĞ SÖKÜCÜLER GİBİ KÖTÜ KOKMAZ VE CİLDE ZARAR VERMEZ. SANAYİ SEKTÖRÜNÜN VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLERİNDEN BİRİSİDİR KULLANILAMAYACAĞI ALAN YOK GİBİDİR HER YERDE CAM HARİÇ SUYUN TEMASININ ZARAR GÖRMEYECEĞİ HER YERDE GÜVENLE KULLANILIR.
% 100 KONSANTRE ÇOK GÜÇLÜ YAĞ SÖKÜCÜ SIVI
alıntıdır...
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 09.07.2008 - 17:15 Mesaj konusu:
by_yamaha09,marketlerde satılanlar çok basit profesyonel olmayan karbonhidrat + toz karışımını çıkarabilir,eğer çok zor bir bulaşık ise solvent bazlı bir likid ile mükemmel sonuç alırsın fakat eğer boya,stiker türü petrol hammaddeli bir yüzeyde uygulayacaksan eritir ve bozar dikkat et,benzini fırça ile kullanıp çok bekletmeden su ile ve ya bezle temizlersen sürdüğün yüzeyin üzerinde kurutmadan iyi sonuç alırsın _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 10.07.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
arkadaşım oto yıkama işi yapıyor benim motorumunda cantlarının araları göbekler zift gib yağdı konsantre bi ilaç var suyla karıştırıp sıkıyor 5 dk bekletip duruluyor aynı orjinali gibi parlıyor sende bi oto yıkamacıya git istersen özel ilaçları var çıkarıyorlar _________________ eneSkaya
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız