Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OTOBAN DAKİ KÜÇÜK FARELER.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OTOBAN DAKİ KÜÇÜK FARELER.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
siyahkusak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: OTOBAN DAKİ KÜÇÜK FARELER. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum (SLM MD AİLESİ UZUN ZAMANDIR SİZİ HEMEN HERGÜN TAKİP EDİYORUM KISMET BUGÜNEYMİŞ BENDE ÜYENİZ OLDUM).ARKADAŞLAR GECEN HAFTA KİCK BOKS TURNUVASI İÇİN MERSİNE GİDERKEN BAŞIMA GELEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM YEMEK MOLASINDAN SONRA 2007 CBR 600 2005 CBR 125 LE KOYULDUK YOLA OTOBANA ÇIKTIGIMIZDA BEN ARKADAŞIM CBR 125 İNİ ALMIŞTIN YAKLAŞIK 80 KM İLE İLERLERKEN YANIMDAN SİLME VIIINNN DİE BİR ALET GEÇTİ MERAK ETTİM PEŞİNE DÜŞTÜM AMA YETİŞENE KADAR CANIM ÇIKTI YETİŞTİM BİRDE NE GÖREYİM MOBİLET ARKADASLA DURDUK GÜLMEYE BAŞLADIK BEN DEDİM OLUM SENİN BU CBR 125 İ SATALIM MOBİLET ALALIM DEDİM BU ALETLER NASIL BU KADAR HZ YAPABİLİYOR ŞAŞIRTICI. Şok oldum
Başa dön
siyahkusak Çevrimdışı siyahkusak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Noss takmıştır mobilete Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok bea yapacağı maksımum 140 bılemedı 150,bunlar bıle bıraz abartılı rakamlar aslında..sonrası ölüm getirir zaten..o sürati de en fazla 5 dakıka yapar.
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyahkusak,hem hoş geldin hem geçmiş olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş mobileti bir araba felan çekmiodu demi Göz kırpıyorum
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyahkusak, önçelikle hoşgeldin,hoşbulduk Gülümsüyorum

mobiletlet 180 bile yapıyor ama sağlıklı değil

adam 21 21 kabriyatör yada 119 19 kabriyatör takmıştır

eirsal gibi silindir takmışta olabilir

çiftte olabilir

yakıt memesini actırmışta olabilir

olabilirde olabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olabilme ihtimalleri yüksek Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum mobilet bu abi Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mobilet bu belli olmaz 250 bile yapabilir Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
cavusoglu şimdi Çevrimiçi cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk yaptımı o motor rossiyi bile tokatlar Delirdim Delirdim
IronMan0
Üye
Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmirde 4 silindir görmüştüm 200km sürat yapan . . .
Başa dön
IronMan0 Çevrimdışı IronMan0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 09.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn in K_5 e kafa tutmus geçenlerde mobilet Çok gülüyorum söliodu bana sezo dimi sezo yalansa yalan de Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyahkusak, sevgili yeni üye arkadaşımız. Eğer topic açmadan önce gereken hassasiyeti gösterip forumda büyük harfle yazı yazmaman gerektiğini öğrenirsen çok sevinirim. saygılar.
Bu arada mobiletlere gerçekten inanılması zor şeyleri gerçekleştiriyorlar. Delirdim
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çift karbüratör takıyorlar ismi de çift makine oluyo Çok gülüyorum pırrrrrrrrr diye gidiyo Gülümsüyorum

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mobiletler en fazla 130 yapar sen çok yavaşsındır farkına varmamışındır hızlı gitmiyor onlar GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

170 yapanlar var bahattin abi ...

Sanayide topluyorlar ..

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal