Tarih: 09.07.2008 - 15:31 Mesaj konusu: OTOBAN DAKİ KÜÇÜK FARELER.
(SLM MD AİLESİ UZUN ZAMANDIR SİZİ HEMEN HERGÜN TAKİP EDİYORUM KISMET BUGÜNEYMİŞ BENDE ÜYENİZ OLDUM).ARKADAŞLAR GECEN HAFTA KİCK BOKS TURNUVASI İÇİN MERSİNE GİDERKEN BAŞIMA GELEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM YEMEK MOLASINDAN SONRA 2007 CBR 600 2005 CBR 125 LE KOYULDUK YOLA OTOBANA ÇIKTIGIMIZDA BEN ARKADAŞIM CBR 125 İNİ ALMIŞTIN YAKLAŞIK 80 KM İLE İLERLERKEN YANIMDAN SİLME VIIINNN DİE BİR ALET GEÇTİ MERAK ETTİM PEŞİNE DÜŞTÜM AMA YETİŞENE KADAR CANIM ÇIKTI YETİŞTİM BİRDE NE GÖREYİM MOBİLET ARKADASLA DURDUK GÜLMEYE BAŞLADIK BEN DEDİM OLUM SENİN BU CBR 125 İ SATALIM MOBİLET ALALIM DEDİM BU ALETLER NASIL BU KADAR HZ YAPABİLİYOR ŞAŞIRTICI.
Tarih: 09.07.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
yok bea yapacağı maksımum 140 bılemedı 150,bunlar bıle bıraz abartılı rakamlar aslında..sonrası ölüm getirir zaten..o sürati de en fazla 5 dakıka yapar. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5736 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 09.07.2008 - 16:48 Mesaj konusu:
sesginn in K_5 e kafa tutmus geçenlerde mobilet söliodu bana sezo dimi sezo yalansa yalan de _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 09.07.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
siyahkusak, sevgili yeni üye arkadaşımız. Eğer topic açmadan önce gereken hassasiyeti gösterip forumda büyük harfle yazı yazmaman gerektiğini öğrenirsen çok sevinirim. saygılar.
Bu arada mobiletlere gerçekten inanılması zor şeyleri gerçekleştiriyorlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız