Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racingciler. Güvenli geçiş; Sağdanmı? Soldanmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racingciler. Güvenli geçiş; Sağdanmı? Soldanmı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yer olduktan sonra içinden bile geçersin Çok gülüyorum bence kendini güvenle geçebileceğin yerden geç eğer terredüt ediyorsan sakın geçme Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağ sol farketmez racing ci Affetmez Delirdim

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla diil sağdan soldan daha ben araba geçemedim ki Ağlıyorum
RR-37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hertürlü gecerim abi 06 cıbır Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR-37, ınanırım sen gecersın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sol; neden derseniz? Araçlar sola kıracakları zaman aynaya bakıyorlar; ama sağa geçecekleri zaman %50 bakmıyorlar.
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.07.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güvenli hissettigim yerden geçerim,ama en dogrusu trafik kuralına uymak soldan geçmektir.

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Checkmate
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bir kere sağdan geçeyim dedim az kalsın arabanın altına girecektim.biraz ufak motor olduğundan benimki görünmüyor:D
adam yavaş gidiyordu bende dedim sağından geçeyim.öküz sinyallerini neresine taktırdıysa bilmiyorum Sinirlendim sinyal vermedi sağa döndü az kalsın altına girecektim.
Başa dön
Checkmate Çevrimdışı Checkmate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Checkmate,
Bahsettiğim olay. Aman dikkat arkadaşlar ben de sağdan geçerken sıkıntı yaşadım çok. Bizim millet sağa geçerken aynaya maynaya bakmıyor!
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 15.07.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik kuralı ne diyorsa ordan geçmek en dogrusu

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 15.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Surucu ile aynada goz temasi yapabilirsem trafigin durumuna gore guvenli gordugum taraftan geciyorum ..Sakata gelmemek lazim....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal